Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kulaklık 1589TL (Nays 1419) (Güncel)

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
Nays ile nasıl satın alacağım ziraat öğrenci kredi kartı ile alışveriş yapacağım ben

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaşlar ben de naysla satın almak istiyorum ama taksit oluyorsa. Nasıl yapılıyor bir anlatsanıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de ANC var mı bu üründe?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Nays ile taksit olmaz nays uygulamasını indirip üye olduktan sonra içine ürün tutarı kadar para atın havale eft yoluyla. Sonra nays size sanal kart veriyor o kart bilgileriyle tek çekim olarak alabilirsiniz. Ürünü aldıktan bir kaç gün sonra %10 tutar nays hesabınıza geri iade ediliyor.

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
Ağalar bu kulaklığın mikrofonu rampage drop plus'ın mikrofonuna oranla ne kadar iyidir ve FPS oyunlarinda başarılı mi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kısaca bütün sorulara cevap vereyim

Fotoda V2 x var lakin gelen ürün V2 Usb modelidir.
Bu fiyatları biraz zor buluruz kur yeter fırlayacak abd 2 yıllık 10 yıllık beklenti neyse konu dahili değil kısacası kur her türlü fırlayacak o yüzden ne alırsanız kâr.
V2 sahibiyim uzun uzun yazmıcam puanlamak gerekirse; Rahatlık 10/10 Mikrofon 8/10 Ses kalitesi Stok 7/10, ayarları yapınca 9/10 Mikrofon da aynı şekil.

Sorularınız varsa cevaplarım.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan

Bu fiyatları biraz zor buluruz kur yeter fırlayacak abd 2 yıllık 10 yıllık beklenti neyse konu dahili değil kısacası kur her türlü fırlayacak o yüzden ne alırsanız kâr.
V2 sahibiyim uzun uzun yazmıcam puanlamak gerekirse; Rahatlık 10/10 Mikrofon 8/10 Ses kalitesi Stok 7/10, ayarları yapınca 9/10 Mikrofon da aynı şekil.

Ayar konusunda ayrı bir konu açarsan yada nasıl yapılır anlatırsan gelince ayarla uğraşmayalım.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Oğuz Ünlüerler
Nays ile taksit olmaz nays uygulamasını indirip üye olduktan sonra içine ürün tutarı kadar para atın havale eft yoluyla. Sonra nays size sanal kart veriyor o kart bilgileriyle tek çekim olarak alabilirsiniz. Ürünü aldıktan bir kaç gün sonra %10 tutar nays hesabınıza geri iade ediliyor.
Sağol kardeş. Taksitsizse giremezmişim zaten şu an :D

ademyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem Yaa

Ayar konusunda bana da yardım eder misiniz geldiğinde sipariş verdim çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,908
Üyeler
165,603
Son üye
ustayardimci
Top Bottom