hayırlı olsunİyi denk geldi almayı düşünüyodum zaten
para varsa ve elinizdekinden pek memnun değilseniz değerCloud stinger gibi giris seviye kulakliktan v2 gibi bir kulakliga gecen var mi sizce deger mi
Bazen önden gelen adamı arkadan geliyor diye duyuyorum ama ben mi malım yoksa sorun kulaklıkta mı onu çözemedim henüzhayırlı olsun
para varsa ve elinizdekinden pek memnun değilseniz değer
Kulaklıktandır o yavBazen önden gelen adamı arkadan geliyor diye duyuyorum ama ben mi malım yoksa sorun kulaklıkta mı onu çözemedim henüz
kulaklıktan kanka o ben de yaşıyorum zaman zaman.Bazen önden gelen adamı arkadan geliyor diye duyuyorum ama ben mi malım yoksa sorun kulaklıkta mı onu çözemedim henüz
başlığa ekliyim sağol bilgi için.Bu arada ilk defa Nays kullanarak tamamladım ödemeyi 1419TL'ye denk geldi.
Arkadaşlar cloud 2 blacksahrk v2 nin yanına bile yaklaşamaz.. hem güncellik hem ses kalitesi olarak yapmayın ikisini de kullandım ve biliyorumBu mu cloud 2 mi? Deneyen biri cevap versin. Cloud 2 düşünüyorum ama kararsızım.
Bence kılaut 2Arkadaşlar cloud 2 blacksahrk v2 nin yanına bile yaklaşamaz.. hem güncellik hem ses kalitesi olarak yapmayın ikisini de kullandım ve biliyorum
200 300 tl lik bir indirim mevcut.Normalde piyasası ne geçiyor peki bu kulaklığın pek aşina değilim ürünlere
stingerden geçmiştim stinger de bass denen bir şey yok ciddi seviyede zevk alıyorsun kulaklıktanCloud stinger gibi giris seviye kulakliktan v2 gibi bir kulakliga gecen var mi sizce deger mi