Razer Blackshark V2 uyumlu kulaklık ped / sünger önerisi

Eyüphan.10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
arkadaşlar selam razer kulaklığımın pedleri yıllara karşı koptu bende yenisini almak istedim pedlerin amazonda var fakat kargo vs 1000tl oluyor nerdeyse bir pad için çok fazla hepsi buradada steel series vs için 300tl-500tl bandında birsürü kulaklık pedi var benimki full sünger olan ped bunlardan uyumlu olan yokmu aranızda ben şurda buldum aldım oldu vs diyen arada uçurum fark var normalde almam gereken benimkine uyumlu pedi buraya bırakıyorum .

hocam beklemeyi sorun etmezseniz temuda bulacağınızı düşünüyorum aradığınızı orda bu tarz şeylerin çeşidi daha fazla var

hocam beklemeyi sorun etmezseniz temuda bulacağınızı düşünüyorum aradığınızı orda bu tarz şeylerin çeşidi daha fazla var
hocam oradanda ne gelir ne gelmez belli olmuyor şuandada yok zaten dediğiniz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

n11'de olacaktı daha önce ordan almıştım şuan varmı bilmiyorum
hocam hepsi buradada vs bitane var ama full deri onlarda biliyosunuz çok rahatsız kumaşın yanında asla sevmiyorum deri pad

hocam oradanda ne gelir ne gelmez belli olmuyor şuandada yok zaten dediğiniz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hepsi buradada vs bitane var ama full deri onlarda biliyosunuz çok rahatsız kumaşın yanında asla sevmiyorum deri pad
Hocam açıklamaları düzgün okuduğunuz sürece sipariş ettiğiniz ürün harici gelmez merak etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri