ynsemreuzun
80+ Silver
Dahası
@Sansar Salvo hocam bi el atın 
hemen olay yerindeyim inceleme başlatıyorum konu sahibi 5dk içinde cevap alacaktır.@Sansar Salvo hocam bi el atın![]()
ses potansiyometreden fullde + pc ses full + oyun veya müzik sesleri full ama ses şuan kafamda olan Anker Soundcore Life q10i kadar ses ve bass vermiyornasıl alıyor hocam ben hiçbirşey duyamıyorum aksine
ayın 7 sinde almıştım 3-4 gün önce geçti herhalde iade etme sürecihemen olay yerindeyim inceleme başlatıyorum konu sahibi 5dk içinde cevap alacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rezil diyen herkese katılıyorum mümkünse aide et kullanma. yeni 7.1 mantığını bilmiyorum ama sol kulak pedini çıkart içindeki kod ile 7.1 aktif etmeyi dene, ama herşeyden önce uyarım git nova 1 felan al.
Şu kod işini kutudan çıkarmayı bıraktıktan sonra ellerine yüzlerine bulaştırdılar çoğu kişi sorun yaşamaya başladı. Müşteri temsilcisiyle görüşmediysen bi iletişime geç kral, geçmiş olsun.aynı mail kontrol ettim
hazır topluluk varken sorayım o da olmazsa 7.1 açabileceğim başka bi program var mı?Şu kod işini kutudan çıkarmayı bıraktıktan sonra ellerine yüzlerine bulaştırdılar çoğu kişi sorun yaşamaya başladı. Müşteri temsilcisiyle görüşmediysen bi iletişime geç kral, geçmiş olsun.
Hiç bilmiyorumhazır topluluk varken sorayım o da olmazsa 7.1 açabileceğim başka bi program var mı?
mevcut razer hesabında o ürün kayıt oldu artık ana razer uygulamasını indir ordan görebilirsin.ayın 7 sinde almıştım 3-4 gün önce geçti herhalde iade etme süreci
o kulak pedinden seri no sunu aldım, ürün numarasını yazdım, faturayı attım. kod verdiler kullandım 2 hafta, dün çalışmıyordu. sil yükle yaptım, şimdi kodu kabul etmiyor.
hocam ben dolby kullanıyorum ama ses kalitesini daha tok basslı yapmak için aldım cloud 3 wireless ile kullanıyorum memnunum fakat 7.1 ayarı görmedim40 TL civarına dolby uygulaması vardı ondan açılıyor diye hatırlıyorum emin değilim.
ana razer uygulaması axon mumevcut razer hesabında o ürün kayıt oldu artık ana razer uygulamasını indir ordan görebilirsin