Neler Yeni

Razer BlackShark V2 X 7.1 nasıl açabilirim?

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Yunus Emre Uzun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
hemen olay yerindeyim inceleme başlatıyorum konu sahibi 5dk içinde cevap alacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rezil diyen herkese katılıyorum mümkünse aide et kullanma. yeni 7.1 mantığını bilmiyorum ama sol kulak pedini çıkart içindeki kod ile 7.1 aktif etmeyi dene, ama herşeyden önce uyarım git nova 1 felan al.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
nasıl alıyor hocam ben hiçbirşey duyamıyorum aksine
ses potansiyometreden fullde + pc ses full + oyun veya müzik sesleri full ama ses şuan kafamda olan Anker Soundcore Life q10i kadar ses ve bass vermiyor

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
bugra
hemen olay yerindeyim inceleme başlatıyorum konu sahibi 5dk içinde cevap alacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rezil diyen herkese katılıyorum mümkünse aide et kullanma. yeni 7.1 mantığını bilmiyorum ama sol kulak pedini çıkart içindeki kod ile 7.1 aktif etmeyi dene, ama herşeyden önce uyarım git nova 1 felan al.
ayın 7 sinde almıştım 3-4 gün önce geçti herhalde iade etme süreci :(
o kulak pedinden seri no sunu aldım, ürün numarasını yazdım, faturayı attım. kod verdiler kullandım 2 hafta, dün çalışmıyordu. sil yükle yaptım, şimdi kodu kabul etmiyor.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
aynı mail kontrol ettim
Şu kod işini kutudan çıkarmayı bıraktıktan sonra ellerine yüzlerine bulaştırdılar çoğu kişi sorun yaşamaya başladı. Müşteri temsilcisiyle görüşmediysen bi iletişime geç kral, geçmiş olsun.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
bugra
Şu kod işini kutudan çıkarmayı bıraktıktan sonra ellerine yüzlerine bulaştırdılar çoğu kişi sorun yaşamaya başladı. Müşteri temsilcisiyle görüşmediysen bi iletişime geç kral, geçmiş olsun.
hazır topluluk varken sorayım o da olmazsa 7.1 açabileceğim başka bi program var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan b
40 TL civarına dolby uygulaması vardı ondan açılıyor diye hatırlıyorum emin değilim.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
ayın 7 sinde almıştım 3-4 gün önce geçti herhalde iade etme süreci :(
o kulak pedinden seri no sunu aldım, ürün numarasını yazdım, faturayı attım. kod verdiler kullandım 2 hafta, dün çalışmıyordu. sil yükle yaptım, şimdi kodu kabul etmiyor.
mevcut razer hesabında o ürün kayıt oldu artık ana razer uygulamasını indir ordan görebilirsin.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Yunus Emre Uzun
40 TL civarına dolby uygulaması vardı ondan açılıyor diye hatırlıyorum emin değilim.
hocam ben dolby kullanıyorum ama ses kalitesini daha tok basslı yapmak için aldım cloud 3 wireless ile kullanıyorum memnunum fakat 7.1 ayarı görmedim

Top Bottom