Razer BlackShark V2 X 7.1 nasıl açabilirim?

açmana gerek yok açtım ve berbat bir yazılım gereksiz ve kulaklık genel olarak sesi az ve süngerinden dolayı dış ses alıyor
kullanmasam bişey demem ama pedler konusunda çok iyi sesi dışarı vermiyor

Kodu aktif ederken mailine kod gelir. THX indirip o kodu girip aktif edebilirsin.
Kulaklık gayet başarılı 7.1 için. Ben bu başarıyı gördükten sonra 10 dolara THX Spatial Audio almıştım
arkadaşlar sizi açıklamayı okumaya davet ediyorum 🙏

kullanmasam bişey demem ama pedler konusunda çok iyi sesi dışarı vermiyor
dışardan ses alıyor dışarıya veriyormu bilmiyorum test etmedim ama dışardan ses alıyor + fxsound music modunda kullanıyorum ses stokta az geliyor

kutudan çıkan kodu uygulamaya girdiğim gibi aktifleştirmiştim, daha sonradan kod olayını kaldırdılar diye hatırlıyorum ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl alıyor hocam ben hiçbirşey duyamıyorum aksine
+1

dışardan ses alıyor dışarıya veriyormu bilmiyorum test etmedim ama dışardan ses alıyor + fxsound music modunda kullanıyorum ses stokta az geliyor
ses biraz alıyor evet ve ses baya az ben her yerden köklüyorum anca yetiyor :D

kutudan çıkan kodu uygulamaya girdiğim gibi aktifleştirmiştim, daha sonradan kod olayını kaldırdılar diye hatırlıyorum ama.

+1
kutudan kod çıkmadı işte, ben razerin kendi sitesine bilgileri girdim faturasını vs. ekledim kod verdiler. silip yükleyince de kabul etmemeye başladı işte.

o razer kodundan ben umudu kestim :D başka program vs. var mı 7.1 açabileceğimiz

Allah Allah bende de tam tersi sesi aşırı fazla, kulaklığı %50 de, pcyi %100 de, videoları vs. %10-30 bandında kullanıyorum.
blackshark v2 x den mi bahsediyorsunuz?

kutudan kod çıkmadı işte, ben razerin kendi sitesine bilgileri girdim faturasını vs. ekledim kod verdiler. silip yükleyince de kabul etmemeye başladı işte.
Uygulamaya kaydolduktan sonra kodu aktifleştirmiştim, daha sonra kod hesabıma entegre oldu sil yükle yapınca hesabımı girmem yetiyor tekrar tekrar kod girmeme gerek kalmıyor. Acaba farklı hesaplarda deniyor olabilir misin?

benimkinde sorun var diycem de, kaç kişi daha böyle ses az diyor.
kuzenimde de aynı kulaklık var o da benim gibi kullanıyor, demek ki yeni modellerinde kaliteyi bi hayli düşürmüşler, ben kulaklığı çok beğendim daha önce 7.1 kullanmadığım için 7.1 olayı beni pek etkilemedi, en çok etkileyen noktası mikrofonu olmuştu.

Uygulamaya kaydolduktan sonra kodu aktifleştirmiştim, daha sonra kod hesabıma entegre oldu sil yükle yapınca hesabımı girmem yetiyor tekrar tekrar kod girmeme gerek kalmıyor. Acaba farklı hesaplarda deniyor olabilir misin?
aynı mail kontrol ettim

Ekler

• 1742836097321.png
    1742836097321.png
    163.8 KB · Hit: 15
Razer Surround Sound 7.1 uygulaması üzerinden açabilirsin
THX Spatial için de kulaklığın sanırım sol tarafındaki padinin içinde kod olması gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,055
Üyeler
174,050
Son üye
RikudouSennin
Geri