Almayı düsünüyosan Mediamarkta uğra arkadas 980 e beyazını aldı internette en ucuz 1200 lira beyazınınMikrofonu ve sesi güzel deniliyor 1000 lira bandında bir kulaklık arıyorum sizce bu kulaklık alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi kulaklıklar var mıdır ?
knk ben kullanıyorum , ses seviyesi bazı oyunlarda tatmin etmyebilir , şahsen beni %100 de valorantta tatmin etmiyor , cs de iyi ama , mikrofon kalitesi gerçekten güzel , malzeme kalitesi de iyi , kablo uzunluğu da 130cm di sanırsam ,Mikrofonu ve sesi güzel deniliyor 1000 lira bandında bir kulaklık arıyorum sizce bu kulaklık alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi kulaklıklar var mıdır ?
mediamarktta tükenmiş ya az önce baktımdaAlmayı düsünüyosan Mediamarkta uğra arkadas 980 e beyazını aldı internette en ucuz 1200 lira beyazının
fazla yüksek sesli kullanan birisi değilim zaten o yüzden bana yeter herhalde mikrofonuda benim için önemli , teşekkür ederimknk ben kullanıyorum , ses seviyesi bazı oyunlarda tatmin etmyebilir , şahsen beni %100 de valorantta tatmin etmiyor , cs de iyi ama , mikrofon kalitesi gerçekten güzel , malzeme kalitesi de iyi , kablo uzunluğu da 130cm di sanırsam ,
Yok direk mağazadan hocam yakında varsa denemeye değermediamarktta tükenmiş ya az önce baktımdaama alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
fazla yüksek sesli kullanan birisi değilim zaten o yüzden bana yeter herhalde mikrofonuda benim için önemli , teşekkür ederim
knk sana tavsiye amazondan hyperx cloud core al ,300 tl daha fazla ama almaya dger emın ol , hep ses seviyesi daha iyi hem mikrofonu iyi hemde çıkarılabiliyor , v2x kullanan bırı olarak onu tercıh ederdım benmediamarktta tükenmiş ya az önce baktımdaama alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
fazla yüksek sesli kullanan birisi değilim zaten o yüzden bana yeter herhalde mikrofonuda benim için önemli , teşekkür ederim
hocam bende 1200tl ye aldım ama indirim olsa internet mağazasından görürsün zaten hangi mağaza kargoya uygunsa kargoluyorlar öyleAlmayı düsünüyosan Mediamarkta uğra arkadas 980 e beyazını aldı internette en ucuz 1200 lira beyazının
Aldığı zaman kasadayken telefonda konusuyoduk canlı canlı bakıyodum gözükmüyordu indirimhocam bende 1200tl ye aldım ama indirim olsa internet mağazasından görürsün zaten hangi mağaza kargoya uygunsa kargoluyorlar öyle
Bilemem hocam geçen yaz ağustosda aldı değil miAldığı zaman kasadayken telefonda konusuyoduk canlı canlı bakıyodum gözükmüyordu indirim