Neler Yeni

Razer BlackShark V2 X bu fiyata alınır mı?

Smurf1

80+
hocam şimdi bu fiyata almalı mıyım almamalı mıyım?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Kendi beklentilerini karşılamadı diye gidip kulaklığı çöpe atmak 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli ses mi lazım? Gidip 50k ya sennheiser alabilirsin, V2X bu bütçedeki en iyi kulaklık
Beklentim düzgün ses vermesi sesleri boğmaması inan kulaklık iadesi olsa anında gönderirdim. Forumda bir arat istersen sorunlarını diğer forumlarada bakabilirsin. Kulağı tam kapaması şekli dışında ben kendim beğenmedim. Yazık valla kulaklığı beğenmedim diye kullanım tecrübemi söyledim diye 50k kulaklık almalıyım ilginçsin birader.

kerim4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
kerim kanpalta
1 yıldır kullanıyorum bu fiyatlara alcağın en iyi kulaklıklardan biri olur pişman olacağını düşünmüyorum memnun kalırsın

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,010
İsim
kilan embappe
Beklentim düzgün ses vermesi sesleri boğmaması inan kulaklık iadesi olsa anında gönderirdim. Forumda bir arat istersen sorunlarını diğer forumlarada bakabilirsin. Kulağı tam kapaması şekli dışında ben kendim beğenmedim. Yazık valla kulaklığı beğenmedim diye kullanım tecrübemi söyledim diye 50k kulaklık almalıyım ilginçsin birader.
Razer kulaklığı beğenmeyip, "aga gidin geympavır alın" çıkarımı yapan adam bana ilginç dedi... ✨✨WAOOWW✨✨

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Kullanıyorum memnunum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,010
İsim
kilan embappe
Bana o kulaklıktan biraz çok şey bekliyormuşsun gibi geldi, Forumlara bak diyosun valla bu kulaklık cloud 2 den sonra buranın ve bir çok forumun en çok kullanılankulaklığı olabilir ve neredeyse senin dışında beğenmeyen görmedim.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Birader git al bol bol arkadaşların kulaklarını çınlat çok abartılan bir kulaklık fanboylarıda dinlediğine göre buyur al hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom