Beklentim düzgün ses vermesi sesleri boğmaması inan kulaklık iadesi olsa anında gönderirdim. Forumda bir arat istersen sorunlarını diğer forumlarada bakabilirsin. Kulağı tam kapaması şekli dışında ben kendim beğenmedim. Yazık valla kulaklığı beğenmedim diye kullanım tecrübemi söyledim diye 50k kulaklık almalıyım ilginçsin birader.Kendi beklentilerini karşılamadı diye gidip kulaklığı çöpe atmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli ses mi lazım? Gidip 50k ya sennheiser alabilirsin, V2X bu bütçedeki en iyi kulaklık
Gamepower'ın iyi bir kulaklığı yok.Git gamepower al bu kulaklıkdan dah iyi ses alırsın bende var ben beğenmedim
Razer kulaklığı beğenmeyip, "aga gidin geympavır alın" çıkarımı yapan adam bana ilginç dedi... WAOOWWBeklentim düzgün ses vermesi sesleri boğmaması inan kulaklık iadesi olsa anında gönderirdim. Forumda bir arat istersen sorunlarını diğer forumlarada bakabilirsin. Kulağı tam kapaması şekli dışında ben kendim beğenmedim. Yazık valla kulaklığı beğenmedim diye kullanım tecrübemi söyledim diye 50k kulaklık almalıyım ilginçsin birader.
Beklentim düzgün ses vermesi sesleri boğmaması inan kulaklık iadesi olsa anında gönderirdim. Forumda bir arat istersen sorunlarını diğer forumlarada bakabilirsin. Kulağı tam kapaması şekli dışında ben kendim beğenmedim. Yazık valla kulaklığı beğenmedim diye kullanım tecrübemi söyledim diye 50k kulaklık almalıyım ilginçsin birader.