Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark V2 X Kbl Beyaz Oyuncu Kulaklığı 1.190TL

Sh1n0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akay
Tipi falan şekilde razerın ses tekerlekleri harbi sorunlu blackwidow elite kullanıyorum taş gibi klavye devasa bir şey o kadar multimedya tuşu koymuşlar ben tekerlek kronik sorunlu diye ses açma kapamayı önceki sonraki şarkıya atadım öyle kullanıyorum böyle bir şey olabilir mi ya?
Razer'da gerçekten üretim kalitesinde sanki bir sorun var gibi geliyor bana ornata v2 chroma kullanıyorum bende ışıklandırması muhteşem ama enter ve space tuşu dans ediyor resmen wasd tuşları 3 ayda soyulmaya başladı ses tekerleğinde ki sorunun birebir aynısı bende de var bu nedenle hiç kullanmıyorum. Viper mini aldım hafif diye nerdeyse 1 cm yükseklikten bile mouse çalışıyor fps oyunlarında spray transferinde baya sorun çıkarıyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Razer'da gerçekten üretim kalitesinde sanki bir sorun var gibi geliyor bana ornata v2 chroma kullanıyorum bende ışıklandırması muhteşem ama enter ve space tuşu dans ediyor resmen wasd tuşları 3 ayda soyulmaya başladı ses tekerleğinde ki sorunun birebir aynısı bende de var bu nedenle hiç kullanmıyorum. Viper mini aldım hafif diye nerdeyse 1 cm yükseklikten bile mouse çalışıyor fps oyunlarında spray transferinde baya sorun çıkarıyor.
Bende soyulma vs yok şimdi hakkını yemeyim keycap kalitesi falan 10 numara benim keycapler farklı bir yapıda olduğu için daha az sallanıyor space'i çok kullandığım için yaylar eğilmişti birkaç kez düzelttim ışıklandırma kusursuz ama 2 ledim patladı diğerlerine kıyasla zayıf yanıyorlar ve sık sık basmama sorunu yaşıyorum fırçayla defalarca ince ince temizledim tuşları yıkadım switchlere bebek gibi baktım mutlaka basmamazlık yapıyor oda baya can sıkıyor 3 yılda green switchten bezdiğim için 400'e red switch T60 RGB aldım kafam rahat çindende 120 liraya keypad çektim ne ses tekerleği derdim var ne basmama derdim genele vurunca razer pişmanlıktır ama kaliteli bir pişmanlık

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,912
Üyeler
161,633
Son üye
endrzsy1793
Top Bottom