cozumu dc den ses yankısını duzeltme kapatırsanız cozulurbu sorun bende de var ya video izlerken sesi videonun dcdekilere gidiyor çözümü varsa bilen yazabilir mi
cozumu dc den ses yankısını duzeltme kapatırsanız cozulurbu sorun bende de var ya video izlerken sesi videonun dcdekilere gidiyor çözümü varsa bilen yazabilir mi
hocam bu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum görünce yardımcı olacaktır @Sansar SalvoDüzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim discordda sesler aşırı sekiyor bir şey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hemde yayından geliyordu dcden mici kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramad
Teşekkürler ederim.hocam bu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum görünce yardımcı olacaktır @Sansar Salvo
Etiket için çok teşekkür ederim, reis bu kulaklığın çoğunda var bendede var çözemedim alıştım artık böyle kullanıyorum yapacak bir şey yok ne yaptıysam çözemedim.hocam bu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum görünce yardımcı olacaktır @Sansar Salvo
Yok maalesefbu sorun bende de var ya video izlerken sesi videonun dcdekilere gidiyor çözümü varsa bilen yazabilir mi
Gururlandımbu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum