Neler Yeni

Razer BlackShark V2 X Kulaklık Ses Sekiyor

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
MURAT GÜLLÜ
Kulaklıktan memmunmusunuz arkadaşlar. Bende Hyperx cloud ile bu model arasında kaldım net karar veremedim.

Gösh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan Şentürk
Düzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim discordda sesler aşırı sekiyor bir şey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hemde yayından geliyordu dcden mici kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramad

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Yunus Emre Uzun
Düzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim discordda sesler aşırı sekiyor bir şey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hemde yayından geliyordu dcden mici kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramad
hocam bu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum görünce yardımcı olacaktır @Sansar Salvo

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
hocam bu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum görünce yardımcı olacaktır @Sansar Salvo
Etiket için çok teşekkür ederim, reis bu kulaklığın çoğunda var bendede var çözemedim alıştım artık böyle kullanıyorum yapacak bir şey yok ne yaptıysam çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sorun bende de var ya video izlerken sesi videonun dcdekilere gidiyor çözümü varsa bilen yazabilir mi
Yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kulaklığı baştan sona bilen hocamı etiketliyorum
Gururlandım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,539
Üyeler
171,217
Son üye