bu sorun bende de var ya video izlerken sesi videonun dcdekilere gidiyor çözümü varsa bilen yazabilir mi
Hocam sizde hangi kulaklık var?hocam bende şuan aynı problemi yaşıyorum eğer çözdüyseniz yardımcı olursanız sevinirim.
hocam bendede aynı kulaklık var dönüştürücüsü yamuldu teknik servis aradım bulamadım veya yedek parça satan biryer biliyorsanız yazabilir misiniz?Razer BlackShark V2X
Hocam şu an kulaklık bakıyorum önerir misiniz blackshark v2x'i?Razer BlackShark V2X
yaklaşık 8 aydır falan kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yokHocam şu an kulaklık bakıyorum önerir misiniz blackshark v2x'i?
Yedek Parçayla İlgili Bir Fikrim Yok Ama Kaliteli Bir Dönüştürücü Bulabilirseniz İş Görür Büyük İhtimal.hocam bendede aynı kulaklık var dönüştürücüsü yamuldu teknik servis aradım bulamadım veya yedek parça satan biryer biliyorsanız yazabilir misiniz?
bu sorun bende de var ya video izlerken sesi videonun dcdekilere gidiyor çözümü varsa bilen yazabilir mi
Bu arkadaşında dediği gibi ses dcdekilere sekiyor çözümü nedir kankaKulaklığı kullanan ve sorun yaşayan varsa bana ulaşabilir. Sorunu şükür çözebildim.
Hocam her konuya aynı şeyi yazıyorsunuz, sorunun çözümünü direkt buraya yazsanız ve herkes faydalansa nasıl olur sizce ?Kulaklığı kullanan ve sorun yaşayan varsa bana ulaşabilir. Sorunu şükür çözebildim.
Birkaç farklı yol olduğu için böyle yazdım. Ama öncelikle kulaklığı jak girişli kullanın. Ardından realtek ses uygulamasını güncelleyin. (sürümü araştırmanız gerekiyor) Ardından görev yöneticisi "başlangıç" kısmından realteki etkinleştirin. Daha sonra realtek ses uygulamasından "akustik eko iptali" ve "gürültü tutma" özelliklerine tıklayın. Böylelikle sorun çözülüyor...Hocam her konuya aynı şeyi yazıyorsunuz, sorunun çözümünü direkt buraya yazsanız ve herkes faydalansa nasıl olur sizce ?