- Konu Sahibi Konu Sahibi
masa üstü kullanıyorum2 jack girişi gerekiyo eger masaustu ıse sorunsuz kullanın ama laptopalrda tek gırıs var ve problem.
masa üstü kullanıyorum2 jack girişi gerekiyo eger masaustu ıse sorunsuz kullanın ama laptopalrda tek gırıs var ve problem.
v2x kötü maalesef ek olarak konuyu düzeltin v2 ile v2x arasında çok fark var
değiştirdim konuyu yorumunuz için teşekürlerkonuyu düzeltin. V2 değil V2 x almayı düşünüyorsunuz.
şuanda 1 k fark var aralarında o farka değermi1590'a normal V2 aldım geçen hafta. 1000₺'ya bu değmez.
nasıl memnunmusunuz?Ben müzik dinlerken yüksek sese önem veriyorumda1590'a normal V2 aldım geçen hafta. 1000₺'ya bu değmez.
hocam memnunum ses kalitesi ve yüksekliği güzel.nasıl memnunmusunuz?Ben müzik dinlerken yüksek sese önem veriyorumda
Hepsiburadada arada bir 1590₺ye düşüyor isterseniz bekleyebilirsiniz.değiştirdim konuyu yorumunuz için teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda 1 k fark var aralarında o farka değermi
bekliyelim bakalım fiyatı artmaz umarım beklerkenhocam memnunum ses kalitesi ve yüksekliği güzel.
Hepsiburadada arada bir 1590₺ye düşüyor isterseniz bekleyebilirsiniz.
hocam memnunum ses kalitesi ve yüksekliği güzel.
Hepsiburadada arada bir 1590₺ye düşüyor isterseniz bekleyebilirsiniz.
bütçene ve ses kartına bağlıV2X VE V2 ARADAKİ 1000 TL FARKI HAKEDİYORMU SİZCE ?
ses kartım iyi diye biliyorum aradaki tek fark usb olması ve ses kartı değilmibütçene ve ses kartına bağlı
ses kartın iyiyse farklar:ses kartım iyi diye biliyorum aradaki tek fark usb olması ve ses kartı değilmi
MSI B450M PRO-VDH PLUS AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz (O.C) VGA DVI HDMI Anakartım bu sanırım idare edecek kadar iyises kartın iyiyse farklar:
az ses kalitesi
7.1
çıkarılabilir mikrofon