Razer Blackshark V2 x kullanıcı yorumu

kullanıyorum memnunum mikrofon kalitesi de iyi.

geçen hafta aldım v2X

Masaüstü kasamda arkadaki jack girişlerine taktım ses çok az geliyordu moralim bozuldu herkes az geliyor diyordu.

Sonra biraz araştırma yaptım kasanın önünde 2 girişe taktım ses ikiye katlandı ve acaip memnunum şuan. CS go oynuyorum güzel ses kasıyor . 7.1 kodu ilede aktif ettim tadından yenmez birde çok hafif kafa ağrtımıyor

Alabilirsin güzel bir kulaklık. 1 Yılı doldurdum hiçbir sorun yaşamadım.

Trendyolda bundle vardı bugün epey bir uyguna geliyor satın aldım, kod ile aktifleştirirseniz çok daha kaliteli ses alabiliyorsunuz yazılımı ile. Benim anakartımda alc4080 ses yongası var kaliteli olacağını düşünüyorum henüz gelmedi umarım pişman etmez.

Trendyolda bundle vardı bugün epey bir uyguna geliyor satın aldım, kod ile aktifleştirirseniz çok daha kaliteli ses alabiliyorsunuz yazılımı ile. Benim anakartımda alc4080 ses yongası var kaliteli olacağını düşünüyorum henüz gelmedi umarım pişman etmez.
trendyol bundle da kod gelmiyor diye biliyorum

Kutu içinden çıkmıyor evet ama razer sitesinden ürünü kayıt ediyorsun ve mailine özel kod geliyor

Razer Blackshark V2x almayı düşünüyorum jack giriş portu olan mikrofonu nasıl tavsiye edermisiniz​

v2x kullanıyorum ama keşke cloud core alsaydım diyorum , cloud core nin ses seviyesi daha yüksek , v2xin ses seviyesi rekabetçi oyunlarda yetemeyebiliyor

Bugün benim kargo da gelecek, bakalım kulaklık nasılmış. Laptopta kullanacağım ses yüksekliği değil de ses kalitesi iyi olursa yeterli ,zaten çok yüksek sesli kullanmıyorum ben. Açıkçası hala tereddütteyim ürünü açıp açmamak arasında. Satıcılar malum iade zor oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye
Baturalp..
Geri