Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X kutusundan aktivasyon kodu çıkmadı

tospaemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
Arkadaşalar selam blackshark v2 x 7.1 aldım aktivasyon kodu çıkmadı sadece kare kod var okutunca siteye atıyor sitedede yukarıdaki kulaklıkları alırsanız içinden çıkar diyor aralarında benim aldıgımda var ama bana çıkmadı ne yapabilirim iade edebilirmiyim ya da kod isteyebilir miyim acaba?

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu
razerdan istiyosun diye biliyorum faturayı fln çekip

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Arkadaşalar selam blackshark v2 x 7.1 aldım aktivasyon kodu çıkmadı sadece kare kod var okutunca siteye atıyor sitedede yukarıdaki kulaklıkları alırsanız içinden çıkar diyor aralarında benim aldıgımda var ama bana çıkmadı ne yapabilirim iade edebilirmiyim ya da kod isteyebilir miyim acaba?
knk razerın uygulamasını indirip kulaklığın seri nosunu falan giriyosun , sonra sana kod veriyor , onu da 7.1 uygulamasına girip aktif ediyosun , biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın

Requen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bayram Erol
Instagram
instagram.com/bayram.erl
Steam
https://steamcommunity.com/id/bayramerool/
Twitter
bayrameroll
Facebook
bayramerool
Razerdan isteme diye bişey yok kutunun içinden çıkması lazım satın aldığın yer ile alakalı iletişime geç bence.

eminncan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emin Can
knk razerın uygulamasını indirip kulaklığın seri nosunu falan giriyosun , sonra sana kod veriyor , onu da 7.1 uygulamasına girip aktif ediyosun , biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın
kulaklığın seri nosu nerede yazıyor

Jhii

80+
kulaklığın seri nosu nerede yazıyor
Hocam kulaklığın sol kulak tarafının arkasında ped'i çıkarıp bakmanız gerekiyor, youtube'dan bakarsanız eğer anlatımı var. Ve diğer arkadaşlara aldanış etmeyin, son dönemlerde kod ları yollamıyorlar. Site'ye ürünü kaydediyorsunuz ve size mail olarak geliyor aktivasyon kodu.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Bende kutudan kod çıktı.

Top Bottom