Neler Yeni

Öneri Razer Blackshark v2 X vs Gamepower Kizaru

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Bütçe
500
Arkadaşlar herkese selam. Yeni bir sistem topladım ve oyuncu ekipmanlarını da toplama aşamasındayım. Valorant ve CS:Go gibi oyunları fazlasıyla oynuyorum ve bu amaçlı kullanmayı umuyorum. ~500₺ bütçem var. Gamepower KİZARU ile Razer BLACKSHARK V2x arasında kaldım. Eğer önerebileceğiniz 500₺ civarında bir kulaklık varsa onları da değerlendirebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkese selam. Yeni bir sistem topladım ve oyuncu ekipmanlarını da toplama aşamasındayım. Valorant ve CS:Go gibi oyunları fazlasıyla oynuyorum ve bu amaçlı kullanmayı umuyorum. ~500₺ bütçem var. Gamepower KİZARU ile Razer BLACKSHARK V2x arasında kaldım. Eğer önerebileceğiniz 500₺ civarında bir kulaklık varsa onları da değerlendirebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaklaşık 2 yıl kizaru kullandım. 2 Aydır da V2X kullanıyorum. Ses seviyesi olarak kizaru daha iyi diyebilirim. Rahatlık ve hafiflik bakımından V2X önde bana göre. Ama genel olarak artı ve eksileriyle kullanışını değerlendirirsem kizaruyu bir adım öne atardım.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün bahsettiğim ürünlerden avantajlı ve üstün yönü nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı da indirimde ve uygun gördüğüm kadarıyla. Değerlendireceğim teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 2 yıl kizaru kullandım. 2 Aydır da V2X kullanıyorum. Ses seviyesi olarak kizaru daha iyi diyebilirim. Rahatlık ve hafiflik bakımından V2X önde bana göre. Ama genel olarak artı ve eksileriyle kullanışını değerlendirirsem kizaruyu bir adım öne atardım.
İkisi arasında karar verirken aklımda bulunduracağım. Kizarun’un fiyatının uygun olması da cabası. Teşekkürler :)

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri