Neler Yeni

Öneri Razer BlackShark V2 X vs Steelseries Arctis 3 2019

Lorda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmey
Bütçe
999

Steelseries Arctis 3 2019 vs​

Razer BlackShark V2 X​

şimdi gidip alacam beyler seri cevaplarsak

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Steelseries Arctis 3 2019 vs​

Razer BlackShark V2 X​

şimdi gidip alacam beyler seri cevaplarsak
ben arctis 3 alırdım ama çok kişisel. objektif bakarsak blackshark ses ve mikrofon kalitesi bakımından önde. ikisinide dene mediamarktta şarkı falan açmana izin veriyorlardı diye hatırlıyorum hangisi hoşuna giderse al. gerçi senin bilgisayarındada aynı performansı vercek diye bişey yok risk alcaksın biraz 😀

Lorda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben arctis 3 alırdım ama çok kişisel. objektif bakarsak blackshark ses ve mikrofon kalitesi bakımından önde. ikisinide dene mediamarktta şarkı falan açmana izin veriyorlardı diye hatırlıyorum hangisi hoşuna giderse al. gerçi senin bilgisayarındada aynı performansı vercek diye bişey yok risk alcaksın biraz 😀

Yani özellik olarak ses kalitesi fln birbirine yakın diyosun anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

V2 x tercih ederdim
peki neden ?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Ne amaçla kullanacağına göre değişir

Lorda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yani özellik olarak ses kalitesi fln birbirine yakın diyosun anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki neden ?
öyle bişey demedim yerine göre değişir. Ben arctis serisinin pedlerini ve kafa bandını daha çok beğeniyorum. blackshark kablosu çok dandik masaya falan sıkışsa iş çıkartır. steelseriesin kablosu çıkarılabiliyor. daha başka sebepleride var. alc 887'yle falan kullanmayı planlıyorsan steelseriese hiç bulaşma ama 😀

Vedad0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vedad Mecidli
öyle bişey demedim yerine göre değişir. Ben arctis serisinin pedlerini ve kafa bandını daha çok beğeniyorum. blackshark kablosu çok dandik masaya falan sıkışsa iş çıkartır. steelseriesin kablosu çıkarılabiliyor. daha başka sebepleride var. alc 887'yle falan kullanmayı planlıyorsan steelseriese hiç bulaşma ama 😀
bende de acl887. neden arctis 3 alinmaz? ses kartlarindan cok anlamiyorum yardim ederseniz sevinirim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bende de acl887. neden arctis 3 alinmaz? ses kartlarindan cok anlamiyorum yardim ederseniz sevinirim.
ses seviyesi yetersiz gelebilir yüksek sesi sevmem bana gayet yeterli geliyor arctis 3 ün sesi ama bu ses konusunu takıntı yapanlar var

Top Bottom