SteelSeries Arctis Nova 1 ,HyperX Cloud Core 7.1 , Razer Blackshark V2 X

attığınız kulaklık gerçekten güzelmiş ama nova 1 konusunda pek katılmıyorum cloud core dts modeli fps oyunlarında daha iyi iş çıkarır bence
hocam dts ile 7.1 farklı şeylermı cunku satın alırken dts tiki şaretli

sizce hangisi arkadaşalr bütcem maksimum 2 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazondan cloud core al windowsuna dts kur 1 hafta kullan beğenmezsen iade edip blackshark v2x al en mantıklısı böyle
steelseries nova1 boşver

hocam dts ile 7.1 farklı şeylermı cunku satın alırken dts tiki şaretli
örnek bi forum konusu atıyorum sizin için ve size bi video yolamıştım ona bakabilirsiniz

amazondan cloud core al windowsuna dts kur 1 hafta kullan beğenmezsen iade edip blackshark v2x al en mantıklısı böyle
steelseries nova1 boşver
bencede onu anlatmaya çalışıyorum

Hyperx Cloud 2 kullanıyorum kafamı biraz sıkıyor uzun kullanımda küçük bir kulaklık Benim tercihim Steelseries Arctis Prime olurdu

Hyperx Cloud 2 kullanıyorum kafamı biraz sıkıyor uzun kullanımda küçük bir kulaklık Benim tercihim Steelseries Arctis Prime olurdu

sizce bütçeye uyuyormu :)

Başlıktaki Cloud Core'ymiş Cloud 2 Sanmışım kusura bakma fiyatlarıda birbirine yakın olduğu için onu önermiştim
insanlık hali hocam olabilir bende bilerek böyle önerdiğinizi sanmıştım kusura bakmayın sizde

hocam ben kulaklıgı sadece valorant oynarken kullanıyorum
Bu kulaklık daha iyi performans verir

attığınız kulaklık gerçekten güzelmiş ama nova 1 konusunda pek katılmıyorum cloud core dts modeli fps oyunlarında daha iyi iş çıkarır bence
Bence diye bir şey yok hocam yapma etme. Bilmiyorsan konuşma be kankam 🙂 Dalga geçme amaçlı değil. Gerçekten. Bilmemek ayıp değil ki. Anlamıyorum, insanlar buraya sorularına cevap aramaya geliyor. Ama herkes dahi zaten, bu insanlar düşünüyor ki sacmaliklarının sonun "bence" ekliyerek istediklerini atıp tutabilirler. Forumda "çöp gibi" lafına uyarı atacağına gitsin bunlara uyarı atsın. Bir doğru var, onu bilmiyorsan konuşma kardeşim. Bu seninle özel bir mevzu değil hocam yanlış anlama. Sadece biraz sana patladım gibi oldu.

Bence diye bir şey yok hocam yapma etme. Bilmiyorsan konuşma be kankam 🙂 Dalga geçme amaçlı değil. Gerçekten. Bilmemek ayıp değil ki. Anlamıyorum, insanlar buraya sorularına cevap aramaya geliyor. Ama herkes dahi zaten, bu insanlar düşünüyor ki sacmaliklarının sonun "bence" ekliyerek istediklerini atıp tutabilirler. Forumda "çöp gibi" lafına uyarı atacağına gitsin bunlara uyarı atsın. Bir doğru var, onu bilmiyorsan konuşma kardeşim. Bu seninle özel bir mevzu değil hocam yanlış anlama. Sadece biraz sana patladım gibi oldu.
hocam bana birtane önerırmısınız kulaklık bunların dışındada olur farketmez

yo yani haklısınız aslında bence derken şunu demek istemiştim benim tercihim fps oyunşları ağırlıklı oyniyan biri olarak cloud core dts modeli olurdu manasında idi

hocam bu tarz sevmiyorum
O zaman Nova 1P

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,845
Üyeler
183,477
Son üye
VidaMia
Geri