SteelSeries Arctis Nova 1 ,HyperX Cloud Core 7.1 , Razer Blackshark V2 X

amuhtar

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2000
sizce hangisi arkadaşalr bütcem maksimum 2 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence steelseries hocam uzun zamandır bende artics 1 kullandım gayet iyi hizmet etti

sizce hangisi arkadaşalr bütcem maksimum 2 bin

3 ü arasından ya razer yada cloud core bu biraz sizin seçiminiz eğer kaliteli ses duymak istiyorsanız razer net tam detaylı ses duymak istiyorsanız cloud core alabilirsiniz kısaca razer hikayeli oyun film tarzı cloud core fps oyunlarında iyi olur steelseries veriler olarak en düşük kalanı ha aralarında aşırı bi fark olurmu hayır normal bi kulanıcı için cloud ile razer arasında aşırı bi fark olmaz

3 ü arasından ya razer yada cloud core bu biraz sizin seçiminiz eğer kaliteli ses duymak istiyorsanız razer net tam detaylı ses duymak istiyorsanız cloud core alabilirsiniz kısaca razer hikayeli oyun film tarzı cloud core fps oyunlarında iyi olur steelseries veriler olarak en düşük kalanı
kanka ben kulaklıgı sadece valroant oynuyorken takıyorum lol filan oynuyorken takmıyorum bile kulaklıgı

kanka ben kulaklıgı sadece valroant oynuyorken takıyorum lol filan oynuyorken takmıyorum bile kulaklıgı
güzelce açıkladığımı düşünüyorum ben seçim size kalıyor

Saolasın oazamn cloud sipariş edip geçiyorum

hocam konudan bagımsız https://www.incehesap.com/logitech-...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.13.8 bumu yoksa cloudmu

bence steelseries hocam uzun zamandır bende artics 1 kullandım gayet iyi hizmet etti
hocam dps oyunları için cloud onerıyolar

Saolasın oazamn cloud sipariş edip geçiyorum
hayırlı olsun diyim o zaman fps oyunları için cloud baya iyi bu arada diğer sorunuz için fps oyunu için dediğim gibi coud core iyi ince ayar yaparsanız logitech olanda güzel ama yok derseniz cloud güzeldir ve ben olsam cloud alırım birazda görünüş sevdalısıyım .d

hayırlı olsun diyim o zaman fps oyunları için cloud baya iyi bu arada diğer sorunuz için fps oyunu için dediğim gibi coud core iyi ince ayar yaparsanız logitech olanda güzel ama yok derseniz cloud güzeldir ve ben olsam cloud alırım birazda görünüş sevdalısıyım .d

hocam ben şeyi anlamadım bu araştırdıkça iyi performans almak şiçin ses kartı filan olması lazım diyor core dede o mantık varmı ayrıca ses kartım yok anakartın ustundekı ses kartı anakart modelim A520M-K V2

hocam ben şeyi anlamadım bu araştırdıkça iyi performans almak şiçin ses kartı filan olması lazım diyor core dede o mantık varmı ayrıca ses kartım yok anakartın ustundekı ses kartı anakart modelim A520M-K V2
dts alıyorsunuz çıkması lazım bi sorun bu arada bence kesinlikle cloud core alın dtslerede ayar yapılıyor olması lazım ü

örnek video

Nova 1 hepsinden iyi. Ama ilgilenirseniz şöyle yapabileceklerinin sınırı olmayan bir canavar alabilirsin.

Hepsinden daha kaliteli ve soft bir ses verir. Müzik performansında zaten bu 3 ürün de yanına yaklaşamaz, oyun da da iyidir. Wraoth'in Kiwi Ears ürünleri getirmesi harbi kral hareket. TR de çok satılması gerek bu ürünün. Aşırı F/P

Nova 1 hepsinden iyi. Ama ilgilenirseniz şöyle yapabileceklerinin sınırı olmayan bir canavar alabilirsin.

Hepsinden daha kaliteli ve soft bir ses verir. Müzik performansında zaten bu 3 ürün de yanına yaklaşamaz, oyun da da iyidir. Wraoth'in Kiwi Ears ürünleri getirmesi harbi kral hareket. TR de çok satılması gerek bu ürünün. Aşırı F/P
hocam ben kulaklıgı sadece valorant oynarken kullanıyorum

attığınız kulaklık gerçekten güzelmiş ama nova 1 konusunda pek katılmıyorum cloud core dts modeli fps oyunlarında daha iyi iş çıkarır bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri