Genel anlamda kullanan memnun ama (ses kalitesi nasıl kullandığın anakartın nedir?) ses kartınız iyi ise alın diyorlar b350m k anakart kullanıyorum nasıl performans verir bilmiyorum.Kullanıyorum memnunum
hocam iniyor arada bir belki yine iner ama hyperx cloud 2 gibisi yokHocam bütçe olsa alırdım da ama ona da sesi boğuk diyorlar
AlınırRazer blackshark v2x alınır mı? anakartım asus b350m k
Razer blackshark v2x ve v3x arasından hangisini tercih edersinCloud2 mic kötü v2x kullanıyorum Asus b450mk2 anakartım var. Memnunum değiştirirsem sadece kablosuz kullanılıga geçmek için değiştiririm.
V3x tecrübem yok. V2x kullanan birisi olarak mic kalitesi benim için önemliydi ve oldukça memnunum YouTube ve Twitch içerik üretirken tatmin edici. ( bundan önce jamesdonkey 710 kullanıyordum oda fena değil bütçesi düşük olan arkadaşlar için.)Razer blackshark v2x ve v3x arasından hangisini tercih edersin
Hocam anakartınız nedir benim ki b350m k asus ac887 ses kartı var blackshark v2x 899 tl alınır mı?V3x tecrübem yok. V2x kullanan birisi olarak mic kalitesi benim için önemliydi ve oldukça memnunum YouTube ve Twitch içerik üretirken tatmin edici. ( bundan önce jamesdonkey 710 kullanıyordum oda fena değil bütçesi düşük olan arkadaşlar için.)
hocam valla aldım ya steelseries arctis 1 den geçiyorum baya yıprandı v2x aldım şimdi başka seçecek bulamadım 914 TL'ye aldımKullanıyorum çokta memnun değilim o paraya değmez başka kulaklığa bakmalısın