Ephesus
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
- Bütçe
- 2000
bu fiyat bandında bu ürün alınır mı acaba?
hocam bendede var baya kjonforlu ve ses tekerleğini fullerseniz bu sorunla karşılaşıyorsunuz azıcık azaltsan bile olmuyor yani tabii ki başka markalara yönelebilirsinbugün bir arkadaş forumda bahsetmiş beğenmedim demişti nedenini sordum henüz cevaplamadı
Ben bu sorunu v2 olan da yaşıyordum garantiye gönderdiğimde değişim kararı çıkmıştı. Sanırım kronik bir sorun.yanı bence alınmaz bırebır kullanıyorum gıcırdıyor kulaklık ses tekerlegı sorunlu ses tekerlegınden ses fulleyınce sagda ses azalması oluyor
hocam fiyat olarak uygun ama kulaklık pekte güzel değil aktif olarak kullanıyorum memnum değilim bu fiyata daha iyileri vardır.
baska kulaklık olmadıgından gonderemıyorum ben nereyı aramıstınızBen bu sorunu v2 olan da yaşıyordum garantiye gönderdiğimde değişim kararı çıkmıştı. Sanırım kronik bir sorun.
Ben itopyadan almıştım itopyaya gönderdim onlar servise göndermişti.baska kulaklık olmadıgından gonderemıyorum ben nereyı aramıstınız
vatandan aldım da fatura yok sadece garanti belgesi varBen itopyadan almıştım itopyaya gönderdim onlar servise göndermişti.
Vatan ile iletişime geçin bence yardımcı olurlar. Razer blacksharklar da bu problem var sanırım hatta bu yüzden de v2 pro almaya korkmuştum ve almamıştım.vatandan aldım da fatura yok sadece garanti belgesi var
bakalım yarın yada oburku gunlerde denerım belkıVatan ile iletişime geçin bence yardımcı olurlar. Razer blacksharklar da bu problem var sanırım hatta bu yüzden de v2 pro almaya korkmuştum ve almamıştım.
hocam ikinci el temiz 1500 e cloud 2 buldum ne diyorsunuzhocam bendede var baya kjonforlu ve ses tekerleğini fullerseniz bu sorunla karşılaşıyorsunuz azıcık azaltsan bile olmuyor yani tabii ki başka markalara yönelebilirsin