Neler Yeni

Razer Blackshark V2X bu fiyata alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
bugün bir arkadaş forumda bahsetmiş beğenmedim demişti nedenini sordum henüz cevaplamadı

Gurkanpiro

80+ Platinum
yanı bence alınmaz bırebır kullanıyorum gıcırdıyor kulaklık ses tekerlegı sorunlu ses tekerlegınden ses fulleyınce sagda ses azalması oluyor

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
bugün bir arkadaş forumda bahsetmiş beğenmedim demişti nedenini sordum henüz cevaplamadı
hocam bendede var baya kjonforlu ve ses tekerleğini fullerseniz bu sorunla karşılaşıyorsunuz azıcık azaltsan bile olmuyor yani tabii ki başka markalara yönelebilirsin

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
yanı bence alınmaz bırebır kullanıyorum gıcırdıyor kulaklık ses tekerlegı sorunlu ses tekerlegınden ses fulleyınce sagda ses azalması oluyor
Ben bu sorunu v2 olan da yaşıyordum garantiye gönderdiğimde değişim kararı çıkmıştı. Sanırım kronik bir sorun.

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdıklarınızdan anladığım alınmayacağı yönünde biraz daha bekleyeceğim o zaman :)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
vatandan aldım da fatura yok sadece garanti belgesi var
Vatan ile iletişime geçin bence yardımcı olurlar. Razer blacksharklar da bu problem var sanırım hatta bu yüzden de v2 pro almaya korkmuştum ve almamıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatura konusunda da vatana size faturanızı iletir zaten sipariş numarasından vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam bendede var baya kjonforlu ve ses tekerleğini fullerseniz bu sorunla karşılaşıyorsunuz azıcık azaltsan bile olmuyor yani tabii ki başka markalara yönelebilirsin
hocam ikinci el temiz 1500 e cloud 2 buldum ne diyorsunuz

Top Bottom