Neler Yeni

Razer blackshark v2x bu normal midir iade etmeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Adnan binice
C3077BB6-5A24-46C4-AF48-CE9192D5528C.jpeg

Arkadaşlar bu kısım sallanıyor alttaki delikli olan yer değil en dipten her tarafa doğru sallanıyor gevşek gibi hepsinde böyle yoksa bunda mı problem var iade etmeli miyim yoksa bi sorun çıkarmaz mı uzun kullanımda

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Bende de aynı kulaklık var sesi fulleyince ses azalıyor çok az kısınca artıyor

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Benim kulaklığımda sabit duruyor sallanma vs yok. Sesi kısınca sondayken azalması gibi bir durum da yok.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Benim kulaklığımda sabit duruyor sallanma vs yok. Sesi kısınca sondayken azalması gibi bir durum da yok.
Sence garantiye göndermelimiyim sesi sondayken sesi azalıyor bir tık çok az geri alınca artıyor bilemedim bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Adnan binice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı kulaklık var sesi fulleyince ses azalıyor çok az kısınca artıyor
İade etmeli miyim bu sorundan dolayı sıkıntı çıkarır mı birde seninki hiç mi haraket etmiyor ufak sallantı da mı yapmıyor o kısım

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
benim kulaklıkta aynı bir sıkıntı görmüyorum

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Yok bro taş gibi duruyor hareket yok bağlantı kısmında hiç. Kulaklıkta iade olmuyor hijyen sınıfında değerlendirildiği için ama garantiye falan gider belki bilemiyorum.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Mustafa Yeşilyurt
İade etmeli miyim bu sorundan dolayı sıkıntı çıkarır mı birde seninki hiç mi haraket etmiyor ufak sallantı da mı yapmıyor o kısım
Yok ufak sallantıda yapmıyor yuvarlak şeyi sonuna kadar dayayınca sesi az kısılıyor çok az geri yapınca normalde dönüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
Senin kulaklıkta mı en dipten haraket ediyor
kablonun kulaklığa girdiği kısımdan bahsediyorsan evet aynı orda bir boşluk var kulaklığa yapışık değil ve rahat bir şekilde kablo sağa ve sola gidebiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Adnan binice
kablonun kulaklığa girdiği kısımdan bahsediyorsan evet aynı orda bir boşluk var kulaklığa yapışık değil ve rahat bir şekilde kablo sağa ve sola gidebiliyor
Yani normal dimi? Elimde kalır diye korkmuştum da sizde de varsa herkesde vardır herhalxe

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
Top Bottom