Neler Yeni

Razer blackshark v2x ses problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin
Dün itopyadan sırf cs2 oynayabilmek için almıştım. Ama ses inanılmaz boğuk ve az geliyor. Videolarda falan sesi artırrarak çözülsede cs de inanılmaz şekilde problem çıkarıyor. Ses kasmak çok zor ve silah sesleri çok kötü. İnternetten bakmamın üzerine bir kaç uygulamadan eq ayarı denedim. Birazcık iyileşsede hala iyi değil. Ne yapabilirim lütfen yardım. (Ses kartı anakartın gigabyte b450m s2h)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Yıldırım
Kardeşim geçmiş olsun. Bunun EQ programları kullanmaktan başka çözümü yok.
Hemen kulaklığı iade et. Aynı dertten benim de başım yandı. Belki benden kaynaklanan bir problemdir diyerek iade etmedim ama kartın kronik problemiymiş.
Ama eğer kullanıcam dersen FX Sound programı tek çözüm kaynağı.
Ben düzeltmek için her şeyi denedim, daha düzgün bir çözüm yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya dün denedim baya bi ama olacak gibi değil fx sound işte bir nebze düzeltse de hala kötü. Bundan önce günlük hayatta kullanılan jblin kulaklığını jakla bağlayıp oynuyordum ve onda biri ses vermiyor. Biraz önce iadeden geldim itopyadan almıştım. Almıyorlar hijyen ürünü diye. Şaka gibi daha alalı 24saat olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin
Yok işte kutu açılmış diye hijyen ürünü diyip almıyorlar xd

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
Tüketici heyetine başvurması lazım hakkını arasın
maalesef bos cikar tahminimce denemekten zarar gelmez ama sonuclanmasini bekleyecegine 2. elden biraz zararinada olsa satabilir ayrica o sonuclanana kadar fiyatlarda canim ulkem sayesinde pek sabit kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin
peki bu kulaklık için equalizer ayarı olan var mı veya nerden bulabilirim

Top Bottom