Neler Yeni

Razer BlackShark v2x vs rampage crack

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım ama razera daha yakınım hangisini önerirsiniz. ben mikrofonu daha iyi olduğu için razera yakınım ama rampagenin kablsuz olması da hoşuma gidiyor siz hangisini tercih ederdiniz?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım ama razera daha yakınım hangisini önerirsiniz. ben mikrofonu daha iyi olduğu için razera yakınım ama rampagenin kablsuz olması da hoşuma gidiyor siz hangisini tercih ederdiniz?
yanlış hatırlamıyosam arkadaşımda razer blackshark v2 var. öve öve bitiremiyo kulaklığı, kafasını kıracam bi gün

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
v2 kullanıyorum ama x modelinde ses kartı yok düşük ses veriyor.

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
v2 kullanıyorum ama x modelinde ses kartı yok düşük ses veriyor.
hocam düşük ses vermesi çok problem değil zaten çok yüksek seste kullanmıyorum önemli olan 7.1 olması rahat hafif ve mikrofonu iyi olması bu bütçede daha iyisi var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
kanka sırf kablosuz diye rampage alma bence razer daha iyi bir seçenek gibi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
hocam düşük ses vermesi çok problem değil zaten çok yüksek seste kullanmıyorum önemli olan 7.1 olması rahat hafif ve mikrofonu iyi olması bu bütçede daha iyisi var mıdır?
bence yoktur ben memnunum şahsen.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
ben rampage aldım, rampage için açılan forum konusunda bir arkadaş mikrofon videosu atmıştı. Çok anlamıyorum ama bene yeterli geldi. Kablosuz kulaklıklar 1.5 bin tl'den başlarken nays ve indirim kuponu ile neredeyse 800tlye aldım. Mikrofon haricinde sesin net yeterli ve kaliteli olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Gecikmeyi de anlayamıyorlarmış yani hissedilir bir gecikme de yokmuş. Günlük hayatta da kullanabilir olması + yönlerinden biri. Sen sadece pc için arıyorsan ve kablo dert değil ise razer al, ama günlük hayatta da kullanırım kablosuz istiyorum diyorsan f/p adına bence alınabilir.

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler razer alacağım sanırım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Crack > V2X. Mukayese olamaz biri wireless. V2X`in kısa kablosundan bahsetmiyorum bile.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
hocam yanında ek kablo da çıkıyor
Öncelikle crack denen yeni çıkış yapan kulaklık yeni olduğu için sorunları ve düzeltilmesi gereken şeyler her firmada olanlar gibi olacak. Önce ki çıkarttılar fury x kulaklıkta da sorunlar olmuştu. Uzatkim razer blackshark v2 usb kulaklığına sahibim. Gerçekten kalite hissiyatı ve rahatlığı hem ses hem mikrofon uygulama ile birlikte tatmin edici. Crack, kablosuz kullanıldığında özellikle mikrofonun kalitesizlik var en azından videoda öyle anlaşılıyor. Zaten en iyi verimi Kablolu şekilde alınan kulaklığa neden wireless diye alayım. Eğer dışarıda kullanırım kablosuz olsun diyorsanız orası ayrı. Herkesin kişisel zevki ve istekleri.

Top Bottom