Neler Yeni

Razer Blackwidow V3 alternatifi var mı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ata Gültekin
birde hocam gamkay mk61 alcağımda siyah renk mi yoksa beyaz renk mi alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reiz iade etseydin. Ben 4 nesildir razer kullanıyorum space shift felan dışında hiç yaşamadım. Normal tuşlarda hiç karşılaşmadım. üzüldüm.
garanti var

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Kullanmadım ama incelemesine bakmıştım. Kağıt üstünde güzel duruyor ama bizzat kullanmadım.
Şöyle bir sıkıntısı var. Türkçe tuş dizilimine sahip modelini göremedim, aslında model olarak var ama sitelerde hep küçük konmuş.
Bin TL de çok ama hepsi pahalı artık yapacak bir şey yok. Razer Blackwidow v3 mü bu mu dersen XPG seçerdim.
itopyada türkçe tuş dizilimi olarak satılıyor diye biliyorum abdullah abi videosunda öyle demişti kesinlikle hatırlıyorum ama hâlâ tr karakter midir bilmiyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
birde hocam gamkay mk61 alcağımda siyah renk mi yoksa beyaz renk mi alayım
Ben yerinde olsam rahatsız ediyorsa garantiye yollardım. Beyaz çok hoş ama bakımı zor leke yapıyor alacaksan ona göre al.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam garantiye nasıl yollayacağım bir bilginiz var mı
Arena ya da Aral bilgisayar nereden alındıysa oraya göndereceksin. Aral artık satmıyor diye biliyorum zaten. Kutu içeriği tam adreslerine yollayacaksın.

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Açıkçası bugün Corsair K68'den Blackwidow v3'e geçtim. Yay sesi neredeyse yok gibi benim elimde ki üründe. Numlock kısmında hissediliyor yay sesi de. Pek mühim bir olay mı tartışılır..

Top Bottom