Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz 1999 TL 🔥Tekrar İndirimde

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
Ağırlık çok çok önemli bir konu.64-65 gram bile ağır geliyorken bu çok çok daha yüksek.Hafif mouse kullanmamış birisi için önemsiz gelebilir ama gerçekten farkediyor :) Ayrıca fiyatta bu kadar büyük bir düşüş olmasını muhtemelen problemli bir seri olabileceğine bağlıyorum.Çünkü viper ultimate seriside çok yüksek bir fiyatlardan çıkıp büyük bir düşüş yaşadı ve muazzam derecede çok sattı ama maalesef sonrasında bir çok problemi ortaya çıktı..

Umarım alan herkes memnun kalır ama ben viper v2 prodan devam edeceğim :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,368
İsim
yusuf ecer
Cok fps oyuncu degilim ama emin olamadm simdi
2k para 3-4 ay sonra eriyecek zaten. En kötü ihtimalle açmazsın mouseuna bir şey olursa diye yedek de tutabilirsin. Malum gün geçtikçe almak zorlaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağırlık çok çok önemli bir konu.64-65 gram bile ağır geliyorken bu çok çok daha yüksek.Hafif mouse kullanmamış birisi için önemsiz gelebilir ama gerçekten farkediyor :) Ayrıca fiyatta bu kadar büyük bir düşüş olmasını muhtemelen problemli bir seri olabileceğine bağlıyorum.Çünkü viper ultimate seriside çok yüksek bir fiyatlardan çıkıp büyük bir düşüş yaşadı ve muazzam derecede çok sattı ama maalesef sonrasında bir çok problemi ortaya çıktı..

Umarım alan herkes memnun kalır ama ben viper v2 prodan devam edeceğim :)
Bu ağırlık konusuna bu kadar takılmayı anlamıyorum. Öncelikle herkes fps oyuncusu olmayabilir, ağır mouse seviyor olabilir. Sizin gözünüzde çok büyük bir fark olsa da ağır klasmanında mouselar 80g+ başlıyor. Ortalama bir ağırlığı var. İndirim olayını da gpro superlight 2ye baglıyorum ben. Kullanıcıların çoğu onu bekliyor lansmanlarda razer focus pro üstünde diye reklamları yapıldı. Bir nevi rekabet gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
cok profesyonel oyuncu değilim rival 3 kablolu kullanıyordum güzel bı kablosuz mouse bakıyordum g pro x superlight vs fiyat olarak cok uygun geldıgı ıcın aldım umarım pişman olmayız alan arkadaslara hayırlı olsun

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
build-quality-large.jpg
in-the-box-small.jpg
design-medium.jpg

YazılımKafa

80+ Gold
Bir arkadaş Razer ın Deathadder, Viper, Cobra, Basilisk serilerinin farkını yazabilir mi?

ridvan k

80+ Bronze
2k para 3-4 ay sonra eriyecek zaten. En kötü ihtimalle açmazsın mouseuna bir şey olursa diye yedek de tutabilirsin. Malum gün geçtikçe almak zorlaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ağırlık konusuna bu kadar takılmayı anlamıyorum. Öncelikle herkes fps oyuncusu olmayabilir, ağır mouse seviyor olabilir. Sizin gözünüzde çok büyük bir fark olsa da ağır klasmanında mouselar 80g+ başlıyor. Ortalama bir ağırlığı var. İndirim olayını da gpro superlight 2ye baglıyorum ben. Kullanıcıların çoğu onu bekliyor lansmanlarda razer focus pro üstünde diye reklamları yapıldı. Bir nevi rekabet gibi.
Kac saat gidior bilior musun

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,368
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Birkan Öztürk
Rival 650 den buna geçeceğim umarım değer hocalar

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Viper v2 pro mu yoksa bu mu daha mantıklı konuya hakim olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,243
Üyeler
166,904
Son üye
EmreGN55
Top Bottom