Neler Yeni

Yardım Razer Cobra Pro VS AJAZZ AJ159APEX

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bildiğiniz üzere temu da indirim var dayanamayıp 3 tane de ben aldım sizce cobra pro yu mu kullanayım ajazz mı ajazz yedektede durabilir ya da cobrayı satacağım satınca 3 ajazz ın parası çıkıyor nerdeyse ama bilemedim

Hangisinin sensòr vb iyi razerdır hrlde

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Bildiğiniz üzere temu da indirim var dayanamayıp 2 tane de ben aldım sizce cobra pro yu mu kullanayım ajazz mı ajazz yedektede durabilir ya da cobrayı satacağım

Soru mu bu cobra pro focus 30k var tabi daha iyidir diye düşünuyorum

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soru mu bu cobra pro focus 30k var tabi daha iyidir diye düşünuyorum
Hemen hemen eşit galiba ama cobrayı satınca 3 ünün parası çıkıyor hatta üstüne para kalıyor gelince karar vereyim artık ama her türlü focus pro geçer gibi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Hemen hemen eşit galiba ama cobrayı satınca 3 ünün parası çıkıyor hatta üstüne para kalıyor gelince karar vereyim artık ama her türlü focus pro geçer gibi
Focus pro malzeme kalitesi daha iyidir

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Seyfullah
Hocam satıyor musunuz apex
mavi apex var istiyorsan ulaşabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğiniz üzere temu da indirim var dayanamayıp 3 tane de ben aldım sizce cobra pro yu mu kullanayım ajazz mı ajazz yedektede durabilir ya da cobrayı satacağım satınca 3 ajazz ın parası çıkıyor nerdeyse ama bilemedim

atla eşşeği kıyaslıyorsun biraz. Her şey 8k ile bitmiyor aralarında malzeme kalitesi ve servis desteği olarak uçurum fark var. Ama ikisini de fiyatına göre değerlendirirsen apex fiyat performans olarak daha iyi tabii ki

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Konuya açıklık getirmem gerekirse mavi apex almıştım apex geleli 1 haftadan fazla oluyor aldığım apexi 2 gün önce sattım. Cobra Pro ile devam ediyorum. Sensör olarak birbirlerine yakın olsalarda malzeme kalitesi kötü ajazz modelinin ayrıca skatezleri leş cobrada en ufak harekette mousepad üzerinde yağ gibi kayan mouse ajazzda böyle değil üstelik gıcırtı sorunu vs. de var. Sırf 8k deneyeyim diye almıştım denedim arada uçurum fark yok. Cobra Pro çok daha kaliteli 3-4 tane ajazza bedel gözümde. Hafiflik istiyorsan orasını bilemem ajazz plastiğimsi kalitesiz aşırı hafif cobra pronun yanında ama benim ağırlık hafiflik gibi bir takıntım yok. Kalite hissiyat skatez sensör her konuda razer cobra pro önde tek eksisi 8k olmaması onuda denediğim için aşırı gereksiz apexte 8k ile cs girdim fark olarak bir artısını görmedim kimi oyun daha akıcı oluyor falan diyordu ben öyle bir izlenim elde etmedim. Zaten e-sporcular bile max. polling rate 4k falan oynuyorlar. Ayrıca işlemci çok iyi değilse, bazı oyunlarda ani mouse hareketlerinde kasıyor oyun ani fps düşüşüne sebep oluyor. Ben çok fazla oyunda deneyimlemedim 8k olayını.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom