Neler Yeni

RAZER cynosa choroma nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed Salih Çelebi
bu klavye nasıl almayı dusunuyom

Erdomega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem özel
Klavye mebran klavye olduğu için almanı önermem o fiyata mekanik klavye almak daha iyi olabilir.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Membran bir klavye. O fiytalarda alacağın mekanik klavyeler daha kaliteli ve uzun ömürlü olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Membran bir klavye. O fiytalarda alacağın mekanik klavyeler daha kaliteli ve uzun ömürlü olacaktır.
şuan kullanıyorum ve bu fiyata sadece gamepower benzeri mekanik klavyeler var. Daha uzun ömürlü kesinlikle olmaz gamepower vb. ama evet membrane ama hissiyatını beğeniyorum ve ışıkları gayet yeterli uygulamasıda çok gelişmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellikle gamepower asla cynosa chromedan daha kaliteli değildir sadece ucuz mekanik kalvyeler mekanik klavyedir cynosa daha güvenlidir.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
şuan kullanıyorum ve bu fiyata sadece gamepower benzeri mekanik klavyeler var. Daha uzun ömürlü kesinlikle olmaz gamepower vb. ama evet membrane ama hissiyatını beğeniyorum ve ışıkları gayet yeterli uygulamasıda çok gelişmiş.
Mekanik switchler genelde daha uzun ömürlü oluyor. Genelde 10 milyonlarca tuş basım ömrü tanınıyor. Buna dayanarak o şekilde bir cümle kurdum.

Top Bottom