ben kullanıyorum harika bir şey + razer profilleri var indiriyosun bambaşka bişi oluyo rgblerbunu gördüm hoşuma gitti alınır mı
kaliteli red swich yok bu fiyatlarda bildiğim kadarıyla
100 en fazla 200 çıkabilirim kaliteli red varsa ama kesinlikle fiyat farkına değer dediğiniz varsa onlara da bakabilirim
Dostum ben o klavyeyi mebran bir klavye diye biliyorumbunu gördüm hoşuma gitti alınır mı
100 en fazla 200 çıkabilirim kaliteli red varsa ama kesinlikle fiyat farkına değer dediğiniz varsa onlara da bakabilirim
Hocam ben aldım en başlarda çok memnunum fakat yavaş yavaş yay seslerini duymaya başladım spave ye basınca belirgin bir Yay sesi geliyor ve bu hoşuma gitmiyor, kuzenime 4 gün önce g213 aldık çok güzel hissiyatı var alınabilir, o da ileride nasıl olur bilemem.bunu gördüm hoşuma gitti alınır mı
Öyle zaten.Dostum ben o klavyeyi mebran bir klavye diye biliyorum
evet o fiyata mekanikler de var ama mekanik alıp dandik alacağıma membran alıp kaliteli alsam daha mantıklı diye düşündümDostum ben o klavyeyi mebran bir klavye diye biliyorum
ne zamandır kullanıyorsunuz ve tuşlar siliniyor mu kazıyınca tırnakla felan zaten sağlam kullanırım 20 liralık logitech faresiyle 8 yıl geçirmişliğim var şuan yazdığım cihazın yaşı benden büyükben kullanıyorum harika bir şey + razer profilleri var indiriyosun bambaşka bişi oluyo rgbler
Ben mekanik sandığınızı düşündüm ondan uyarayım dedim dostum razerlarda tuşların silinme sorunu var dediler bende mebran aldım hyperx alloy core aldım cidden sessiz bir klavye tek ekşisi bilek desteğievet o fiyata mekanikler de var ama mekanik alıp dandik alacağıma membran alıp kaliteli alsam daha mantıklı diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zamandır kullanıyorsunuz ve tuşlar siliniyor mu kazıyınca tırnakla felan zaten sağlam kullanırım 20 liralık logitech faresiyle 8 yıl geçirmişliğim var şuan yazdığım cihazın yaşı benden büyük
ama silinir mi bazıları siliniyor dedi de
hocam kafama girdiniz takıldım şimdi dediğinize baktım daha uygun ama daha mı güzel karar veremedim hangisini alayım şimdi benBen mekanik sandığınızı düşündüm ondan uyarayım dedim dostum razerlarda tuşların silinme sorunu var dediler bende mebran aldım hyperx alloy core aldım cidden sessiz bir klavye tek ekşisi bilek desteği
7 ay oldu silinme yokevet o fiyata mekanikler de var ama mekanik alıp dandik alacağıma membran alıp kaliteli alsam daha mantıklı diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zamandır kullanıyorsunuz ve tuşlar siliniyor mu kazıyınca tırnakla felan zaten sağlam kullanırım 20 liralık logitech faresiyle 8 yıl geçirmişliğim var şuan yazdığım cihazın yaşı benden büyük
ama silinir mi bazıları siliniyor dedi de