Razer darthvader v2 vs Razer basilix ultimate

Reaksiyon skoru
108
İki mouse arasında kaldım biri 1000 tl civarı iken diğeri 3000 tlyi geçiyor acaba bu fiyat farkına değer mi çok merak ediyorum donanım arşivi yt kanalında ultimate versiyonun videosunu izlemiştim hile gibi mouse idi sizin yorumlarınız nedir tşkler

Tutuş seklin ne? Butcen 2K mi maksimum?

Tutuş seklin ne? Butcen 2K mi maksimum?
Tutuş şekli derken düz tutuyorum ama ben profesyonel bir fps oyuncusu değilim iyi oynarım ama pro değilim gerçi prolar benim gibi 200tlik klavye mouse setiyle oynamıyo bu oyunları da neyse

Tutuş şekli derken düz tutuyorum ama ben profesyonel bir fps oyuncusu değilim iyi oynarım ama pro değilim gerçi prolar benim gibi 200tlik klavye mouse setiyle oynamıyo bu oyunları da neyse
Fingertip/Palm/Claw tarzi tutus biçimleri var onu soruyorum hocam, googleye yazarsaniz görselleri cikar zaten. Diger ekipmanlar da yetersizse 2K butceye klavye - mouse - mousepad üçlüsü sigdirabilirim bu arada.

Atıklarımdan elinize uygun olanı alın
Pulsar x2
Lamzu Atlantis
Ninjutso sora
Pulsar xlite v2
Razer viper v2 pro

Fingertip/Palm/Claw tarzi tutus biçimleri var onu soruyorum hocam, googleye yazarsaniz görselleri cikar zaten. Diger ekipmanlar da yetersizse 2K butceye klavye - mouse - mousepad üçlüsü sigdirabilirim bu arada.
Mousee pad yeni aldım klavyem var daha iyisi olsa ne olacak ki ben sadece performans a etkisi olur diye iyi bi mouse bakıyordm googleda en tepede darthvader v2 gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bnm ki clawa en yakın olan sanırım

Mousee pad yeni aldım klavyem var daha iyisi olsa ne olacak ki ben sadece performans a etkisi olur diye iyi bi mouse bakıyordm googleda en tepede darthvader v2 gördüm

Bnm ki clawa en yakın olan sanırım
XM2We, Lamzu Atlantis, Ninjutso Sora falan olabilir o zaman. Darthvader degil bu arada Deathadder :D

Atıklarımdan elinize uygun olanı alın
Pulsar x2
Lamzu Atlantis
Ninjutso sora
Pulsar xlite v2
Razer viper v2 pro
Neden hepsi kablosuz

XM2We, Lamzu Atlantis, Ninjutso Sora falan olabilir o zaman. Darthvader degil bu arada Deathadder :D
İsimleri karıştırıyorum ya niyetliyim kafa gidiyor

Ninjutso nun tasarımı hoşuma gitti ama kablosuz iyi midir?

Neden hepsi kablosuz

Bu bütçede kablolu mouse yok çünkü hepsi şu an dünyanın en iyilerinden

Neden hepsi kablosuz

Kablosuz aşırı rahat bir şey ve tepki süresi gibi konulara takılmayın kabloluyla aynı

Neden hepsi kablosuz

Allah kabul etsin :D
Kimse 2K veri pkablolu almak istemez, kablosuz teknolojisi de eskisi gibi degil zaten gelişti baya. Gonul rahatlığıyla alabilirsin, peteksiz olarak dunyanin en hafif faresi Sora.

razer ultimate yerine basilisk v3 pro yu tavsiye ederim

Neden hepsi kablosuz

çok iyi mouse sora öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri