Razer darthvader v2 vs Razer basilix ultimate

Allah kabul etsin :D
Kimse 2K veri pkablolu almak istemez, kablosuz teknolojisi de eskisi gibi degil zaten gelişti baya. Gonul rahatlığıyla alabilirsin, peteksiz olarak dunyanin en hafif faresi Sora.
Bu arada bnm boydan dolayı elim brz büyüktür 1.90 boyundayım aşırı olmasa da büyük ellerim sora küçük kalmaz dimi elimde
ultimate de aynı fiyatta yaklasık diye dedim :D
bn onu 2k sandıydım sonra baktım 3k imiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah kabul etsin :D
Kimse 2K veri pkablolu almak istemez, kablosuz teknolojisi de eskisi gibi degil zaten gelişti baya. Gonul rahatlığıyla alabilirsin, peteksiz olarak dunyanin en hafif faresi Sora.
Hatta şuan rampage in smx r65ini kullanıyorum

çok iyi mouse sora öneririm.
Trde satılmıyor sanırım

Bu arada bnm boydan dolayı elim brz büyüktür 1.90 boyundayım aşırı olmasa da büyük ellerim sora küçük kalmaz dimi elimde

bn onu 2k sandıydım sonra baktım 3k imiş

Hatta şuan rampage in smx r65ini kullanıyorum

Trde satılmıyor sanırım
Wraithesportsta var da stogu bitmis suan, gelir tekrardan. Suanki mpusenin boyutu kac cm ve eline oturuyor mu?

Wraithesportsta var da stogu bitmis suan, gelir tekrardan. Suanki mpusenin boyutu kac cm ve eline oturuyor mu?
Cm bilmiyorum ama elime oturuyor fakat brz ağır sanırım bf42de 2 3 maçtan sonra bileğim ağrıyor ve ilk maçta ki performansı gösteremiyorum bazende ilk maçlar kötü giderken 3.4. Maçta açılmaya başlıyorum

Hocam sana lamzu uyar diye düşünüyorum.

Lamzu Atlantis alacaksan eğer Mayıs ayında stoklar yenilenecekmiş Wraith'e sormuştum. Ninjutso Sora'da Mayıs sonu dediler.

V2 öneririm bu attıklarından. Onun dışlında G Pro Wireless kullanıyorum memnunum. Sora ve Atlantis'te çok iyi seçenekler, dolayısıyla burada seçim sana kalıyor.

atlantisin siyahı olsa daha iyi olur ya hiç bi ekipmanım beyaz dğl bnm

Siyahı var hocam.

Geri