Bayağı büyük bir elim var bundan dolayı mouse konusunda sıkıntı yaşıyorum genelde ancak mediamarkta gezerken mükemmel bir mouse buldum hissiyat açısından razer deathadder essential ,beyaz versiyonu ise çok hoş duruyor ama fiyatı biraz tuzlu geldi 1200 lira civarında aliexpresste 400 lira bandında buldum bu mouse'u sizce ne yapmalıyım aliexpressten de daha önce hiç alışveriş yapmadım güvenilirlik durumunu bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Bayağı büyük bir elim var bundan dolayı mouse konusunda sıkıntı yaşıyorum genelde ancak mediamarkta gezerken mükemmel bir mouse buldum hissiyat açısından razer deathadder essential ,beyaz versiyonu ise çok hoş duruyor ama fiyatı biraz tuzlu geldi 1200 lira civarında aliexpresste 400 lira bandında buldum bu mouse'u sizce ne yapmalıyım aliexpressten de daha önce hiç alışveriş yapmadım güvenilirlik durumunu bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Razer dan 5 ürün aldım sırası ile Deathadder v2 pro / Deathadder V3 Pro / Blackshark V2 Pro / Blackwidow V4 pro / Huntsman Mini Hepsinin Bi Arızası Çıktı Bilkom Bunun Türkiye Şubesi Belki Getirilen Ürünlerle Alakalıdır Ama Ben Razer Ürün Daha Almam da önermem de Aliexpress konusunda ise %90 ı çakma ürünlerle dolu çin üretimi site elektronik hiçbir şey almanı önermem
mouse scool kronikli bir mouse. Bende 2022 yılından beri var baya bi mouseu sağa sola çevirdiğimde kasa kasa dönme sorunu oluyor. Sistemimde monitörümde gayet iyi onlarda sorun yok bu arada. 2022 yılından bu yana hiçbir fonksiyonu bozulmadı bende. Arkadaşım 300-400 e beyaz almıştı 2. El ama baya temizdi alan adam zanlımızca bir ay falan kullanmış. Şu an onda tamamen bozuk halde. Mouse kronik bir mouse bana sorunu çarptı ama devirmedi, arkadaşın zaten ilkten scrol sonra hepten mouse gitti. Alırken 2 kez düşün ama ben daha mouse alsam Razer alırım. Bunun dışında hep logi istemişimdir ama logitechinde ne zaman ürününü alsam sorun yaşadım. (Hayatımda hiç sıfır almadım.) karar senin ama bu mouse u 2-3-4 kez düşün alırken.
mouse scool kronikli bir mouse. Bende 2022 yılından beri var baya bi mouseu sağa sola çevirdiğimde kasa kasa dönme sorunu oluyor. Sistemimde monitörümde gayet iyi onlarda sorun yok bu arada. 2022 yılından bu yana hiçbir fonksiyonu bozulmadı bende. Arkadaşım 300-400 e beyaz almıştı 2. El ama baya temizdi alan adam zanlımızca bir ay falan kullanmış. Şu an onda tamamen bozuk halde. Mouse kronik bir mouse bana sorunu çarptı ama devirmedi, arkadaşın zaten ilkten scrol sonra hepten mouse gitti. Alırken 2 kez düşün ama ben daha mouse alsam Razer alırım. Bunun dışında hep logi istemişimdir ama logitechinde ne zaman ürününü alsam sorun yaşadım. (Hayatımda hiç sıfır almadım.) karar senin ama bu mouse u 2-3-4 kez düşün alırken.
Üstte de dediğim gibi ben alacakken 3-5 mouse vardı.
Rival 3
Asus tuf m3 aura
Rampage in bitane mouse u
Bi de razer
Oylama yaptım. %90 razer dedi aldım. Bende bir sorun olmadı. Kronik diye sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok. Ama yaşamayacalsınız diye de bir şey yok. İade eskisi kadar zor değil artık ama alan arkadaş ali expres düşünüyor onun işi yokuş zaten.
Valla ben hiç denemedim ama nefret ettiğim bir diğer forumda herkes performax markasını öneriyordu. 2024 yılında ne zaman takip etsem 160 tl sabit fiyatla kalan performax önerildi. Perfoemax xotran, xadran bakabilirsin hala duruyorsa.
Performax Xadran Kablolu RGB Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
300 tl ye AA marka performans beklemeyeceksen alınır. Ya da para biriktir ama para biriktir dediğim parada 2-3k ben olsam performax alır geçerdim. Fp ürün.