Razer Deathadder Mini vs Razer Viper Mini

Noox

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 279TL’ye indirimde bir Razer Viper Mini buldum. 300Tl’ye Razer Deathadder Mini var. Genellikle Claw şeklinde mouse tutuyorum. Elim büyük değil. Şuanda SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Rival 3 büyüklüğü benim için uygun. Sizce hangi mouse almalıyım?

Technopat'ta da söyledim, burada da söylüyorum. Elinize uyuyor ve alınır ama Rival 3'ten geçmeye değmez, aksine downgrade olur.

Technopat'ta da söyledim, burada da söylüyorum. Elinize uyuyor ve alınır ama Rival 3'ten geçmeye değmez, aksine downgrade olur.
Rival 3’ten geçme sebebim atamış olduğum makroların tuşa basınca çalışmaması. İnternetten araştırdım fakat kesin bir çözüm bulamadım.

Rival 3’ten geçme sebebim atamış olduğum makroların tuşa basınca çalışmaması. İnternetten araştırdım fakat kesin bir çözüm bulamadım.
Hocam o sorun eğer steelseries engine'de başka bir profile makro atıyorsanız, o profilin hali hazırda açık - seçili olması gerekiyor. Ben de de steelseries mouse var ve bende de makro pek çalışmadı ama ben sorunu böyle çözdüm.

Geri