aralarında 130 tl fark var yine en azından ucuza getirdim tabi bu kargo iptal olmaz ise itopyanın yeni anlaşdığı kargo firması garip yorumları var
şans bende rx 580 var 8gb modeli aldığımda 4000 bin di herhalde şuan 9000 tl üzeriKanka biliyormusun bende rx 6600 sipariş ettim Tr fiyatı 8.2k civarıydı amazondan 7.8'e aldım ucuza aldığım için seviniyordum ama kartın elime ulaştığı gün fiyatı 7.2500 oldu nasıl ama?
Oha daha 1 ay önce 2200₺ idi.Bende Abdullah Abi farkıyla 1499₺'ye Apex 7 aldım şuan ki fiyatı ikiye katlanmış
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgiaayar alsak bile artık ekipmanlarda pahalı olduOha daha 1 ay önce 2200₺ idi.
Aped 7 almakta hayal oldu :/
hızlı çevirmede takılır mı mouse viper mini bakıyordum daha iyiyse bunu alacağımDAHA BUGÜN 449 TL YE ALMIŞTIM 1GÜNDE 678 TL KAR ELDE ETTİM BENİM ANLAMADIĞIM BU NASIL BU KADAR YÜKSELDİ Bİ ANDA Alıntıyı görüntüle
fps oyunları için alacağımhızlı çevirmede takılır mı mouse viper mini bakıyordum daha iyiyse bunu alacağım
Apex 7' yi kullanmıştım. Hiç beğenmediğim bir üründü umarım memnun kalırsın.Bende Abdullah Abi farkıyla 1499₺'ye Apex 7 aldım şuan ki fiyatı ikiye katlanmış
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende fps oyunlari icin aldim hızlı cevirmede takilmaz benim bildigim kadariyla sensorü baya iyiymis amahızlı çevirmede takılır mı mouse viper mini bakıyordum daha iyiyse bunu alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps oyunları için alacağım