Neler Yeni

Razer Deathadder V2 369TL sizce alayım mı ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Bütçe
500
3 Senedir Bloody V7M mouse kullanıyorum, sensörü boşta durarken sağa, sola hafifçe çekiyor neden bilmiyorum ama bi kere daha dokununca düzeliyor aldığımdan beri böyle. Bi kere QP bilişimden Razer Deathadder V2 almıştım ama Dragon Center ile çakıştığı için iade etmiştim. Tabi anakart'ı satıp Asus Rog Strix geçtiğimden bir kere daha alıp deneyesim var bunda o sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum mouse sensörünü ve tuşları acayip güzeldi ve çok güzel ele gelen mouse idi.

El ölçülerim 18cm - 9cm acaba bu ölçülerde, Corsair KATAR PRO Kablolu elime sığar mı onun sensörüde iyi ve 69 Gram veya Razer Viper da olabilir çok kararsızım, aslında bu parayı ekran kartı almak için kenar da durduruyordum ama engel olmaya başladı aslın da ilerde Glorious Model O Wireless alasım vardı ama pahalı işte bilmiyorum önerinizi alasım var.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsiniz kaliteli bir mouse sensörü de gayet iyi
Razer yazılımı karışık gelmişti ilk aldığımda ama ne bileyim ilk denediğim içinmi yabancılık çektim bilmiyorum corsair icue kadar sade ve anlaşılır değil gibi geldi :(

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Razer yazılımı karışık gelmişti ilk aldığımda ama ne bileyim ilk denediğim içinmi yabancılık çektim bilmiyorum corsair icue kadar sade ve anlaşılır değil gibi geldi :(
Yazılımı için tercih etmemezlik yapmayın bence neredeyse razer viper ultimate ile aynı sensörü kullanıyor ve bu mouse 1000TL

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımı için tercih etmemezlik yapmayın bence neredeyse razer viper ultimate ile aynı sensörü kullanıyor ve bu mouse 1000TL
Biliyorum ben zaten 2. kez alacam ama MSI Dragon Center ile çakışıp bilgisayarı yavaşlatıyor idi Synapse 3 yazılımı garip yapmaması gerekiyordu ama gerçi msi anakartta çok yazılım sorunları olduğu için satmıştım şuan asus anakart kullanıyorum 1 kere bile yazılım sorunuyla karşılaşmadım bi deneme imkanı daha sunmak istiyorum sonuçta 14 gün içinde iade hakkım var. 369TL yede hiçbir mağazada bulacağımı zannetmediğimden 1 hak daha tanıyasım var.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Biliyorum ben zaten 2. kez alacam ama MSI Dragon Center ile çakışıp bilgisayarı yavaşlatıyor idi Synapse 3 yazılımı garip yapmaması gerekiyordu ama gerçi msi anakartta çok yazılım sorunları olduğu için satmıştım şuan asus anakart kullanıyorum 1 kere bile yazılım sorunuyla karşılaşmadım bi deneme imkanı daha sunmak istiyorum sonuçta 14 gün içinde iade hakkım var. 369TL yede hiçbir mağazada bulacağımı zannetmediğimden 1 hak daha tanıyasım var.
Evet kesinlikle tercih edin bu fiyata bu mouselar zor istemezseniz razer bunu öneririm
Logitech G403 HERO Gaming Mouse - 910-005633 - Gaming.Gen.TR

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Corsair Katar Pro 18cm - 9cm lik elime sığarmı şuan kullandığım mouse 122mm

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap