somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,961
- İsim
- Enver Eryalçın
- Bütçe
- 500
3 Senedir Bloody V7M mouse kullanıyorum, sensörü boşta durarken sağa, sola hafifçe çekiyor neden bilmiyorum ama bi kere daha dokununca düzeliyor aldığımdan beri böyle. Bi kere QP bilişimden Razer Deathadder V2 almıştım ama Dragon Center ile çakıştığı için iade etmiştim. Tabi anakart'ı satıp Asus Rog Strix geçtiğimden bir kere daha alıp deneyesim var bunda o sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum mouse sensörünü ve tuşları acayip güzeldi ve çok güzel ele gelen mouse idi.
El ölçülerim 18cm - 9cm acaba bu ölçülerde, Corsair KATAR PRO Kablolu elime sığar mı onun sensörüde iyi ve 69 Gram veya Razer Viper da olabilir çok kararsızım, aslında bu parayı ekran kartı almak için kenar da durduruyordum ama engel olmaya başladı aslın da ilerde Glorious Model O Wireless alasım vardı ama pahalı işte bilmiyorum önerinizi alasım var.
El ölçülerim 18cm - 9cm acaba bu ölçülerde, Corsair KATAR PRO Kablolu elime sığar mı onun sensörüde iyi ve 69 Gram veya Razer Viper da olabilir çok kararsızım, aslında bu parayı ekran kartı almak için kenar da durduruyordum ama engel olmaya başladı aslın da ilerde Glorious Model O Wireless alasım vardı ama pahalı işte bilmiyorum önerinizi alasım var.