İade edilecek kadar sorun yok fakat kusursuzda değil.. Kırk yılın başı mouse aldık o da böyle çıktı neyse böyle kullanırız artıkBendede var aynı sorun 2 dakika önce farkettim üstüne bu konu denk geldi Daha önce iade ettiğim mouse da böyle bir sorun yoktu ama bilemiyorum yinede bunu iade etmem en kötü garantiye veririm
Diğer kısım taş gibi bastırınca hareket etmiyorDiğer tarafıda aynı şekildeyse sorun yoktur.
250 liraya bedava mouse iade edilmeye değmez aynenİade edilecek kadar sorun yok fakat kusursuzda değil.. Kırk yılın başı mouse aldık o da böyle çıktı neyse böyle kullanırız artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer kısım taş gibi bastırınca hareket etmiyor
https://www.amazon.com.tr/Razer-032...v2&qid=1648624806&sprefix=raze,aps,134&sr=8-1 7. resimde de var sanki o açıklıkAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sizde de mouse'un sağ kısmında fotoğrafta ki gibi açıklık var mı? Hafif bastırınca birazcık içine göçüyor sizde de oluyor mu merak ettim.
Hafif elinle baskı yap içine girip geri çıkıyorsa vardıryalnız aldığımızdan beri piyasası da düşüşte
Mesaj otomatik birleştirildi:
olum abime hediye almıştım siz böyle dediniz diye kutuyu ondan önce açtım yaa , gözüme çarpan bi şey göremedim ama belki vardır emin eğilim kullanmadım
kapattım kutuyu tekrar inş yokturHafif elinle baskı yap içine girip geri çıkıyorsa vardır
Olsa bile çok sorun olucak bişey gibi durmuyor ama asıl sorun bu değil fiyatı 450 tlyken almıştım ben üründe hiç sorun yoktu taş gibiydi fiyatı düşünce o pahalı aldığımı iade ettim ucuza gelen mouse un sol click kısmında aşırı hassasiyet var ilk gelende böyle bir şey yoktu rahatsız ediyor nolcak bilmiyorumkapattım kutuyu tekrar inş yoktur