Alıntıyı görüntüle
Dağ ne kadar büyük
Paylaşmadan önce resim içeriğine baktınız mı? Meraktan soruyorum. Attığınız resimdeki değerler yalnızca oyun ve multimedya üzerine yapılan bir puanlama. 250 IPS ve 30G değeri ve bu özelliklerin üstüne sahip mouselar genel olarak oyunlar için elverişlidir zaten. Sensör olarak V2 Focus+ (50G 650IPS) sensöre sahipken; V2 mini Pixart PMW3359 (35G 300IPS) sensöre sahip. V2 mini de ''lod'' sorunu yaşanırken; V2 de böyle bir sorun yok. Biri 62gram biri 80gram. Şu da bir gerçek: Aralarındaki sensör farkını çok mouse kullanmayan biri anlamaz. Fakat bu demek değil ki ''ikiside aynısı alın gitsin''. Bu düşünceyle tavsiyede bulunmak çok doğru değil. Ben her ikisini de kullandım ve ikisini de sattım. Eli büyük birisi v2 mini kullanırsa ve FPS oyunları oynuyorsa bilek ağrıları çekecektir.
Arkadaşlar herkesin el yapısı çok farklı. İmkanınız varsa İtopya mağazasını ziyaret edip mouse deneyin. Elinizin rahat ettiği mouse hangisiyse onu kullanın.
Bugün hala Focus+ sensör her anlamda iyi Benq Zowie mouselar neden tercih ediliyor e-sporcular tarafından diyorsunuz ya. İşte sebebi tam olarak bu. Shape(şekil) o yüzden çok önemlidir. Zaten bir mouse asgari sensör özelliklerine sahipse inanın bana diğer en önemli şey şekli. Yani, elinizin rahat etmesi.
Haste çok güzel bir mouse şuan fiyatı da uygun. Simetrik mouse seven arkadaşlarım varsa değerlendirebilirler. Şuan bende haste kullanıyorum.