Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Deathadder v2 mi yoksa Razer Viper mı ve Mouse pad öneri - Yardım

Anıl34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Anıl Yak
Razer Deathadder V2 ve Razer Viper arasında kaldım iyi bir mouse istiyorum yarı profesyonel valorant ve lol oynuyorum
mouse padimde eskidi razerin mouse padiydi önerilerinizi bekliyorum her ikisinede
Elimin boyutu orta büyüklükte
Şimdiden Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Anıl34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Anıl Yak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Brom ben itopyadan 450ye deathadder v2 aldım cidden çok memnunum detay vericek olursam da en iyi sensör olan razer focus+ var gecikmesi de 7 ms en düşük 4ms var pençe tarzı tutmuyorsan eline rahatlıkla oturucaktır 450 liraya neredeyse en iyi mouselardan birini alıyorsun belki daha uyguna denk getirilebilirdi ama ben aldım geçtim sana da öneririm he bı de şey
Burda mouselar hakkında çok detaylı derin karşılaştırma var bak incele ama ikisi arasında kaldıysa v2yi öneririm brom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xradesi de çok duyuyorum etraftan kayması fln iyiymiş baskılar da çok kaliteli diyorlar daha almadım ama alicam f/p ürün gibi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Brom ben itopyadan 450ye deathadder v2 aldım cidden çok memnunum detay vericek olursam da en iyi sensör olan razer focus+ var gecikmesi de 7 ms en düşük 4ms var pençe tarzı tutmuyorsan eline rahatlıkla oturucaktır 450 liraya neredeyse en iyi mouselardan birini alıyorsun belki daha uyguna denk getirilebilirdi ama ben aldım geçtim sana da öneririm he bı de şey
Burda mouselar hakkında çok detaylı derin karşılaştırma var bak incele ama ikisi arasında kaldıysa v2yi öneririm brom

Xradesi de çok duyuyorum etraftan kayması fln iyiymiş baskılar da çok kaliteli diyorlar daha almadım ama alicam f/p ürün gibi
Gayet güzel kaygan alınır

Anıl34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Anıl Yak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ikisi arasında kaldım orta ele sahibim viper daha iyi diyorlar genelde neden öyle bir şey diyorlar viperin sensörüde daha iyi diyor çocu kişi 2nci nesil sensör diyorlar

https://www.rtings.com/mouse/tools/...zer-viper/1746/1792?usage=8876&threshold=0.10 @Mbgolcek buna bakabılır mısın şuan bunların arasında kaldım son ara kalışım heralde :D

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Brom şimdi senin bahsettiğim viper ya ultimatedir yada mini'dir normal viper razerin diğer mouse'larının altında kalan bir ürün en büyük farkı v2yle viperde focus+ yok okuma hızı viperin 450ips v2nin 650 ama sen bunu çok hissedemezsin gecikmesi viper 9ms, v2 7ms bı de v2 sağ el için üretilen bı ürün viper ise her iki el için
Viper kötü bir mouse değil kesinlikle ama v2 sistemsel olarak tokatlıyor bro biraz uzun sürdü sensörlerin olduğu listeyi bulamadım onu aradım iki saat kusura bakma o yüzden çok kısa olmasa da arasında farkların özeti bu bro umarım yardımcı olabilmişimdir

Anıl34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Anıl Yak
Brom şimdi senin bahsettiğim viper ya ultimatedir yada mini'dir normal viper razerin diğer mouse'larının altında kalan bir ürün en büyük farkı v2yle viperde focus+ yok okuma hızı viperin 450ips v2nin 650 ama sen bunu çok hissedemezsin gecikmesi viper 9ms, v2 7ms bı de v2 sağ el için üretilen bı ürün viper ise her iki el için
Viper kötü bir mouse değil kesinlikle ama v2 sistemsel olarak tokatlıyor bro biraz uzun sürdü sensörlerin olduğu listeyi bulamadım onu aradım iki saat kusura bakma o yüzden çok kısa olmasa da arasında farkların özeti bu bro umarım yardımcı olabilmişimdir
Tamamdır hocam alıyorum o halde death v2 mouse pad hangısını alayım yarı profesyonel oynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Razer Deathadder V2 ve Razer Viper arasında kaldım iyi bir mouse istiyorum yarı profesyonel valorant ve lol oynuyorum
mouse padimde eskidi razerin mouse padiydi önerilerinizi bekliyorum her ikisinede
Elimin boyutu orta büyüklükte
Şimdiden Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Razer Deathadder v2 yi bilmiyorum fakat ortalama 7 yıldır Razer Deathadder Elite kullanıyorum hala bir sorunu olmadı önerim deathadder alman.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Hyperx s pro= kaygan yanları dikişli 45x32 olanlar yani L olanlar 150 civarı
Steel series QCK+= s proden birazcık daza az kaygan yanları dikişsiz 1-2 yıla gidici ama kaliteli L boy 180-250 arası (edge serisi var da dikişli 300 lira L olanlar yazık günah )
Xrades = baskıları güzel, kaygan (diğerleriyle karşılaştırması internette yok ) 90x40 yani büyük ve 90 TL tam bir fp
Piyasadaki en iyi 3 model bro hangisi aklına yatarsa ama ben xrades alcam
Tamamdır hocam alıyorum o halde death v2 mouse pad hangısını alayım yarı profesyonel oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,940
Üyeler
159,071
Son üye
Mr.Emre
Top Bottom