Yardım Razer Deathadder V2 Mini Alınır mı

Kerwmq

80+
Reaksiyon skoru
42
Razer Deathadder V2 Mini Alınır mı fiyatı 700TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Usta şuan mobildeyim bir türlü konu açamadım o yüzden burdan yazıyorum yardımcı olurmusunuz

1200 TL RAZER BLACKSHARK V2 ALINIR MI

Arkadaşlar ürün v2 modeli v2 x değil ikinci el 1 yıl kullanılmış arkadaş bryaz sisteme geçiyormuş o yüzden beyaz kulaklık alacağını ve bu yüzden sattığını söylüyor fiyat olarak sıfırıyla arasında gayet yeterli bi fark var 1 yıl kullanılmış cihaz sonuçta param güvende ile alacağım kutusu yok faturası var sizce alınır mı? birde bu aktivasyon kodu da yokmuş kutuyla beraber oda çöpe gitmiş galiba razer supporttan bu konuda yardımcı oluyorlar diyor sizce ne yapayım bütcem max 1500
Durumuna bağlı olarak alınabilir. Bir internet kafede falan buluşup bir iki el oyun oynayın arkadaşın kulaklığıyla. Sesinde sorun yoksa en fazla kulak pedlerini değiştirir yola devam edersiniz.

Aktivasyon kodu kısmını bilemiyorum ama kulaklığın kendi ses kartı olması lazım. Synapse kulaklığı tanımazsa seri numarasıyla yeni kod isteyebilirsiniz diye biliyorum.

Durumuna bağlı olarak alınabilir. Bir internet kafede falan buluşup bir iki el oyun oynayın arkadaşın kulaklığıyla. Sesinde sorun yoksa en fazla kulak pedlerini değiştirir yola devam edersiniz.

Aktivasyon kodu kısmını bilemiyorum ama kulaklığın kendi ses kartı olması lazım. Synapse kulaklığı tanımazsa seri numarasıyla yeni kod isteyebilirsiniz diye biliyorum.
Aktivasyon kodunu ürünü kaydettirip alabilir. Razer maile yollar kodu. Fakat fiyatı baya uygun dolandırıcı olabilir mi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,701
Üyeler
186,776
Son üye
saorain
Geri