Rival 710 alabilirsin dostum o paraya.Arkadaşlar yeni mouse seçeceğim hangisini tercih etmeliyim.
Razer Deathader V2
HyperX Pulsefire FPS PRO
Razer Mamba Elite (2.el belki 2.El sıfır)
Sizin önerilerinizi bekliyorum MAXİMUM 500TL
Onlar 350 İPS iken bu mouseların 450 Razer Deathader V2 ise 650 İPS o yüzden tercih etmek istemedimRival 710 alabilirsin dostum o paraya.
IPS değeri senin için bu kadar önemliyse Deathader V2 al dostum.Onlar 350 İPS iken bu mouseların 450 Razer Deathader V2 ise 650 İPS o yüzden tercih etmek istemedim
İPS Değeri hızı belirliyor diye biliyorum inç/sn değilmi? Yanlışsam söyleyin monitörün 1920x1080 bu aradaIPS değeri senin için bu kadar önemliyse Deathader V2 al dostum.
Evet IPS yani İnches Per Second mouse'unuzun hareketlerinizi izleme hızıdır. Çok iyi bir oyuncuysanız 400 IPS ile 600 IPS arasındaki farkı anlarsınız. Ama normal bir oyncuysanız 200 IPS'nin üzerinde olması sizin için yeterli olacaktır. Fazlasını hissetmezsiniz zaten kolay kolay.İPS Değeri hızı belirliyor diye biliyorum inç/sn değilmi? Yanlışsam söyleyin monitörün 1920x1080 bu arada
Daha önceden bir arkadaşım zowie ec1a kullandı sonra hyperx pulsefire fps pro ya geçti farkın bariz olduğunu söyledi hyperx fps pro daha iyi dedi hyperx fps pro oylamaya koyduğum en düşük bütçeli fare ve 450 İPS razer Deathader v2 ise 650 İPS zowie kullanmak istemem bu yüzdenZowie ec-1-a öneririm o paraya