Neler Yeni

Öneri Razer Deathadder V2 vs V2 Pro

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Merhaba. Üstte belirtmiş olduğum mouseler arasındaki farklar neler? Aralarındaki fiyat farkına değer mi? Wireless mouse istiyorum ama aralarında 500 TL fark sadece kablosuz olmasından dolayı mı? Mouselerden anlayan birisi varsa açıklayabilir mi? G Pro X düşünüyordum ama dolar artması ile birlikte maalesef bütçe yetmedi :(

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bence direk v2 modelini alın çünkü razerin yeni kabloları tüğ gibi hissetmiyorsun hele mouse kablo tutucu alsan (genellikle e-spor’cular kullanıyor) müq kablolu can dır haya kablosuz haberleşme teknolajilerinin yetesiz olduğunu düşünüyorum

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Merhaba. Üstte belirtmiş olduğum mouseler arasındaki farklar neler? Aralarındaki fiyat farkına değer mi? Wireless mouse istiyorum ama aralarında 500 TL fark sadece kablosuz olmasından dolayı mı? Mouselerden anlayan birisi varsa açıklayabilir mi? G Pro X düşünüyordum ama dolar artması ile birlikte maalesef bütçe yetmedi :(
Evet, aralarındaki 500tl fark sadece kablosuz olmasından dolayı. Deathadder V2 Alabilirsin. Kablosuz olarak şunlara bakabilirsin:

Top Bottom