Çözüldü✓ Razer Deathadder V3 alınır mı??

AtaOzkn

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Şu an kullandığım mouse deathadder v2 mini ve yükseltmek istiyorum, amazonda v3ü 2300tlye buldum ama bazı insanlar scroll sorunu olduğunu söylüyor almalımıyım ? Piyasadaki yeni çıkan kablosuz çin malı modellere pek güvenemiyorum, mouse önerilerine açığım.

Scroll'u kronik sorunlu o ürünün. Ben de Razer ürünlerini çok severim ama o mousedan uzak durmak gerekiyor. Başka mouse için pek bir fikir veremeyeceğim. Attack Shark ve Logitech e bakabilirsin ama.

Scroll'u kronik sorunlu o ürünün. Ben de Razer ürünlerini çok severim ama o mousedan uzak durmak gerekiyor. Başka mouse için pek bir fikir veremeyeceğim. Attack Shark ve Logitech e bakabilirsin ama.
Logitech te önerebileceğin bir model varmı ? Hybrid claw grip tutuyorum ve fps oyunları oynuyorum.

Razer Scrol'ların tamiri çok kolay tamir bile değil aslında sök temizle tak yap düzeliyor. Ergonomik mouse istiyorsan Razer Deathadder serisi belki de en iyisi.

Logitech te önerebileceğin bir model varmı ? Hybrid claw grip tutuyorum ve fps oyunları oynuyorum.

G703 ü inceleyebilirsin. 2k daha arttırabilirsen bütçeni en son çıkan mouse u alabilirsin.

Şu an kullandığım mouse deathadder v2 mini ve yükseltmek istiyorum, amazonda v3ü 2300tlye buldum ama bazı insanlar scroll sorunu olduğunu söylüyor almalımıyım ? Piyasadaki yeni çıkan kablosuz çin malı modellere pek güvenemiyorum, mouse önerilerine açığım.
Valla scroll sorunu yok aslına temizleyince güzelce düzeliyor ve şunu diyeyim da v3 ün üstüne ergonomik mouse tanımam aşırı rahat ve hızlı bir model

bende bu modeli gozume kestirmistim abilerim logitech superlight onermisti ama nasildir bilmiyorum. 2 abimdede var kullaniyorlar memnunlar

Valla scroll sorunu yok aslına temizleyince güzelce düzeliyor ve şunu diyeyim da v3 ün üstüne ergonomik mouse tanımam aşırı rahat ve hızlı bir model
şu anda kullanıyormusun aktif olarak ve kac sene kullandın ?

Aktif 1 senedir kullanıyorum bunu önceden de v2 kullanıyordum gerçekten deathhader üstüne mouse tanımam aşırı rahat bir mouse
Peki scroll nasıl temizleniyor içini açmadan halledebilirmiyim ? youtube dan baktığım videolardan pek bişey anlayamadım

Razer Scrol'ların tamiri çok kolay tamir bile değil aslında sök temizle tak yap düzeliyor. Ergonomik mouse istiyorsan Razer Deathadder serisi belki de en iyisi.
Hocam bende viper mini mevcut scrol yukarı aşağı yaparken sorun yok ama üstten basınca yani algılamıyor sök tak tamir ile düzeltebilir miyim baya memnunum mouse'dan

Hocam bende viper mini mevcut scrol yukarı aşağı yaparken sorun yok ama üstten basınca yani algılamıyor sök tak tamir ile düzeltebilir miyim baya memnunum mouse'dan
Tuş basmama farklı switch bozulmuştur büyük ihtimalle soğuk lehime düştü. Sağ sol switch'ler modüler sök tak ama scroll düğmesi lehimli diye biliyorum. Aliexpress'de yedek parçalar satılıyor ama lehim işlemi lazım. Bilen için 2 dk lık iş. Bir telefoncudan rica etsen ufak bir ücret karşılığı yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri