Neler Yeni

Razer Deathadder V3 Malzeme Kalitesi

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Arkadaşlar önceden msi mouse kullanıyordum. elim hiç terleme yapmıyordu razer deathadder v3 aldım oyun harici kullanırken bile elim terler oldu. Çok ilginç ya mousen üst kaplamasının yapısından mı anlamadım. Başına gelen var mıdır ?

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Arkadaşlar önceden msi mouse kullanıyordum. elim hiç terleme yapmıyordu razer deathadder v3 aldım oyun harici kullanırken bile elim terler oldu. Çok ilginç ya mousen üst kaplamasının yapısından mı anlamadım. Başına gelen var mıdır ?
Scrool sorunu yoktur işallah bende de var ayni mouse örneğin aşşağı kaydırıyom kaydıriyom sürekli bi anda kendo kendine yukarı scroll atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde elimi terletiyor biraz ama çok değil rahatsız etmiyor

The GodFather

80+ Silver
Bende v3 pro beyaz olan var terleme olmuyor

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Scrool sorunu yoktur işallah bende de var ayni mouse örneğin aşşağı kaydırıyom kaydıriyom sürekli bi anda kendo kendine yukarı scroll atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde elimi terletiyor biraz ama çok değil rahatsız etmiyor
hocam daha yeni oldugu için öyle sorunum yokta rahatsız ediyor garip ya valla ne zaman razer alsam pişman ediyor.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
v3 pro var bende her mouse'un dış malzemesi hemen hemen aynı zaten. Sıcaktan elin terliyordur

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
v3 pro var bende her mouse'un dış malzemesi hemen hemen aynı zaten. Sıcaktan elin terliyordur
sıcakla alakası yok hocam bu mousen dış yapısı terletici olduğunu düşünüyorum bende msi vardı onda terlemiyordu grip tape gerçekten işe yarıyor yalnız hem el kaymıyor başarılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan Akıllı
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,641