Neler Yeni

☆ Razer Deathadder V3 Pro Çıktı!

dpi önemli değil bende biliyorum yinede mousenin sensörünü kanıtlayan şeylerden birisi olduğu gerçek. yoksa bizim kullancağımız max 800dpi napalım 30k'yı
Kişisel olarak algılamayın genel bir yorum bu.

Bir çok kişi rezil sensörler 8.4K 6.2K 10K 12K DPI veriyor diye alıyor ve bu sensörü kanıtlamaz bakınca yüksek dpı olan sensörler iyi özellikler de barındırıyor elbet ama onun yerine ivmesine ve ips değerine bakmak daha iyi seçenektir.

Tabi mouse seçerken sadece sensöre de bakmamak gerek diğer etkenler de önemli.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Kişisel olarak algılamayın genel bir yorum bu.

Bir çok kişi rezil sensörler 8.4K 6.2K 10K 12K DPI veriyor diye alıyor ve bu sensörü kanıtlamaz bakınca yüksek dpı olan sensörler iyi özellikler de barındırıyor elbet ama onun yerine ivmesine ve ips değerine bakmak daha iyi seçenektir.

Tabi mouse seçerken sadece sensöre de bakmamak gerek diğer etkenler de önemli.
aynen razer zaten kendini sensör anlamında kanıtladığı için sıkıntı yok. ergonomisi mükemmel switchler 10 numara skatezlerde ptfe oldummu tamamdır ninjutsodan daha iyi bir fare bile olabilir

aynen razer zaten kendini sensör anlamında kanıtladığı için sıkıntı yok. ergonomisi mükemmel switchler 10 numara skatezlerde ptfe oldummu tamamdır ninjutsodan daha iyi bir fare bile olabilir
Açıkçası razer'in skatezlerini beğenmiyorum bu yüzden de kendi mouse tercihimde razer'dan uzak durdum.

Eğer ninjutso'dan uyguna çıkarsa çok iyi ama çıkmazsa ninjutsa daha mantıklı olacak.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Açıkçası razer'in skatezlerini beğenmiyorum bu yüzden de kendi mouse tercihimde razer'dan uzak durdum.

Eğer ninjutso'dan uyguna çıkarsa çok iyi ama çıkmazsa ninjutsa daha mantıklı olacak.
Bende pek beğenmiyorum çoğu markanın stok skatezleri iyi değil endgame falan hariç. ninjutsodan uyguna çıkacağınıda hiç sanmıyorum ninjutso razer kadar bilinmedik marka olduğu halde 2300tl razer çok uçuk fiyatlara satar bunu

Top Bottom