Çözüldü✓ RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse almalı mıyım?

Vouxy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
Bütçe
5000
RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse almalı mıyım? Fiyat 4K seviyesinde ve mantıklı mı bunun yerine daha mantıklı seçenek var mı?

RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse almalı mıyım? Fiyat 4K seviyesinde ve mantıklı mı bunun yerine daha mantıklı seçenek var mı?
Uygun fiyatlı seçenekler de mevcut. Blazingsky x1 gibi. Düşünürsen bakabilirsin.

Harika bir fare alınır bence. Ben kendim fareye vs çok para harcetmeyi sevmiyorum f/p ürünlerine yanayım fakat fiyatı için Logitech G Pro X Superlight'ı geçiyor onun dışında bir Glorious Model O gelir aklıma buda ondan daha iyi fakat bir fareye 4k vericeğine emin misin? O kadar pahalı bir mouse almana gerek yok fakat o para senin için çok değilse al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon Glorious Model O Wireless fiyatı 2k ve oda harika bir performans veriyor ben olsam 4k vermek yerine 2k cebime bırakıp onu alırdım

8000Hz olduğu için tercih ediyorum bu arada

bence de x1 daha iyi bir alternatif , 8k hz dongle veriyorlar yanında , en güncel ve en üst seviye pixart sensörü var. Fiyat olarakta 1300-1400 civarı daha ucuz. Daha ne olsun :D

İlk 1000 ürün için diyor 8k dongle acaba gelir mi

Peki pro max ile ultranın farkını göremedim hangisi alınır?

Raz dead v3 pro var bende, elin büyükse al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,670
Üyeler
186,087
Son üye
kivanc_ile
Geri