Razer deathadder v3 pro mu logitech g pro x2 superlight mı

Hebi

80+
Reaksiyon skoru
1
bir kaç gündür bu konuyu düşünüyorum yeni mouse geçmeyi planlıyorum ama bu iki mouse arasında kaldım sizin önerileriniz nelerdir rekabetçi oyunlar oynarım gerek yazılımsal gerek genel olarak hangisini önerirsiniz

ikisinide kullandım şu anda razer deathadder v3 pro kullanıyorum elim büyük mouse aşırı ergonomik(rahat) el hissiyatına göre hangisi tatmin ediyorsa

İkisi de değil, o kadar para verdikten sonra daha premium bir ürün tercih etmeni tavsiye ederim. VLmouse Beast X al geç.

ikisinide kullandım şu anda razer deathadder v3 pro kullanıyorum elim büyük mouse aşırı ergonomik(rahat) el hissiyatına göre hangisi tatmin ediyorsa
yani logitech kullanıyordum hep bu aralar v3 pro bir aklımı çeldi yeni mouse de geçmem gerek artık ondan bir sıcak bakıyorum ama sizlerin de fikrini almak istedim bir de 8k hz olayı var dongle alınca razerde ama sağlam pc gerekiyormuş sanırım onu karşılaması için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de değil, o kadar para verdikten sonra daha premium bir ürün tercih etmeni tavsiye ederim. VLmouse Beast X al geç.
bu mouseyi görmüştüm bir kere ama hiç derinlemesine incelemedim onu da bir inceleyeceğim yazılımsal olarak falan da

8k hiçbirşeye yaramıyor. 4k yı bile zar zor hissediyorsun kendimce 2k üzeri sadece pazarlama stratejisi önemli olan IPS tarama hızı

8k hiçbirşeye yaramıyor. 4k yı bile zar zor hissediyorsun kendimce 2k üzeri sadece pazarlama stratejisi önemli olan IPS tarama hızı
peki yazılım tarafında ne düşünüyorsun eğer o dongle almayacak olursam v3 pronun fiyatı 4700 civarlarında oluyor g pro x 2 ise 6k öyle bakınca v3 pro almak daha mantıklı geliyor

bir de v3 pronun kronik sorunu var diyorlar sende oldu mu o acaba

razer bana daha iyi geldi yazılım açısından çünkü v3 pro 2022'de çıktı sanırsam ve hala update geliyor :D karar senin dediğim gibi hangisi ile daha rahat oynayabiliyosan onu tercih et ikisinide dene zamanın varsa

ne gibi kronik sorun ?

padler çabuk kirleniyor onun haricinde bir sorunla karşılaşmadım

razer bana daha iyi geldi yazılım açısından çünkü v3 pro 2022'de çıktı sanırsam ve hala update geliyor :D karar senin dediğim gibi hangisi ile daha rahat oynayabiliyosan onu tercih et ikisinide dene zamanın varsa

ne gibi kronik sorun ?

sorun scroll tekerleği tam algılamaması clicklerin de bazen fazla basması veya tam algılamaması gibi durumlar kablosuz bağlantı kısmında falan diye görmüştüm bazı yorumlarda vs

ne gibi kronik sorun ?

bir de kasa gıcırdaması oluyor diyorlardı o ne kadar doğru bilemem

kulaklıık olduğundan fark etmemişimdir ama ne gıcırdama ne de scroll veya bağlantı problemi yaşadım hiçbir sorun olmadan kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Hebi
Geri