Öneri Razer deathadder v3 ve i5-12400f

Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar merhaba bu mouseu aldım ama oyunların kasmaması için hangi hertz’i kullanmalıyım? Mouse 8K Hz’ye kadar destekliyor.

8Khz de sıkıntı yasamassin. Ama 2Khz sonrasında hissedilmiyor deniyordu

1khz - 1ms
2khz - 0,5 ms
4khz - 0,25 ms
8khz - 0,125 ms
İdeal olarak 8k en hızlı ancak 4k ile 8k arasındaki 0,125ms çok küçük bir fark. 4khz işinizi görecektir. 8khz bazı oyunların stabil çalışmasını engelleyebilir ama 4khz stabil çalışabiliyor. 4 khz kullanabilirsiniz.

8Khz de sıkıntı yasamassin. Ama 2Khz sonrasında hissedilmiyor deniyordu
hocam youtubeda bi video izledim 5600x işlemci apex pubg oynayamıyor 8k hz’de işlemci kaldırmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1khz - 1ms
2khz - 0,5 ms
4khz - 0,25 ms
8khz - 0,125 ms
İdeal olarak 8k en hızlı ancak 4k ile 8k arasındaki 0,125ms çok küçük bir fark. 4khz işinizi görecektir. 8khz bazı oyunların stabil çalışmasını engelleyebilir ama 4khz stabil çalışabiliyor. 4 khz kullanabilirsiniz.
fps drop yaşar mıyım?

hocam youtubeda bi video izledim 5600x işlemci apex PUBG oynayamıyor 8k hz’de işlemci kaldırmıyor
Yalandır. İnanma her şeye. Arkadaşım RX 6500 XT ve 10100F ile 8Khz kullanıyor.

Çok fosil bi pc olmadiği sürece sıkıntı yaşamassın.

hocam youtubeda bi video izledim 5600x işlemci apex PUBG oynayamıyor 8k hz’de işlemci kaldırmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fps drop yaşar mıyım?
Hocam muhtemelen yaşamazsın, sıkıntı bilgisayarda değil oyunda çıkıyor diye biliyorum. Bir ara izlediğim bi videoda duymuşum doğruluk payını bilmiyorum. Sorun oyun ile ilgili oluyor, Valo'da da eskiden oluyormuş güncelleme ile destek getirilmiş, cs de sıkıntı hala devam ediyormuş. Sıkıntı fps drop değil, dpi değişkenlik gösteriyor gibi düzensiz girdi işleniyor. Dediğim gibi doğruluğu ne kadar bilmiyorum.

Geri