Arkadaşlar selam razer marka bi klavye istiyorum %65 boyutunda kablosuz 2k da bütcem var öneriniz var mı
www.n11.com
hmm peki hocam belki biraz daha çıkabilirim 2.5k falan o bütcede var mı acabaO bütçede o özelliklerin hepsi Razer da yok diye biliyorum, şunlara bakabilirsin:
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
hmm peki hocam belki biraz daha çıkabilirim 2.5k falan o bütcede var mı acaba
Peki hocam sizce attığınız klavyeler mi yoksa o bu fityatlarda başka markamı almalıyım
Her şeyinizi razer mı almak amacınızPeki hocam sizce attığınız klavyeler mi yoksa o bu fityatlarda başka markamı almalıyım
Evet hocam kulaklık barracuda pro aldım mousede v2 mini almayı düşünüyorumHer şeyinizi razer mı almak amacınız
Anladım hocam teşekkür ederimRazer fiyatını hak eden özellikler sunan bir marka değil ama ben Razer ı çok beğeniyorum o yüzden baya bi ürününü kullanıyorum. Eğerki Razer ürün şart değil diyor isen kesinlikle başka klavyelere yönelmelisin. O konuda başkaları benden daha yardımcı olacaktır.