Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
Coiled kabloların kendisi bile 1 2k arası birde keycap var.
Satıcı amazon depo
Tek stok var yetisen alır.
Satıcı amazon depo
Dün sabah, botların cok ilgisini ceken bisey olmadıgından tg gruplarına atılmamıs muhtemelen26 mart sabah 9dan beri stoktaymış.
Hocam ucuza coiled kablo alma şansımız yok mu ya, sırf kıvrılmış kablolar neden bu fiyata anlamıyorum. 8k görüntü aktarıp saniyede 10gbps veri transfer edip birde 240w şarz destekleyen thunderbolt kablolar bile yarı fiyatına, piyasa çok garip geliyor bana.Coiled kabloların kendisi bile 1 2k arası birde keycap var.
Satıcı amazon depo
Marka pahallılığı hocam. Evet bence de saçma ama piyasa böyle. Temudan kulaklığım için soğutucu jelli kulak pedi aldım 350 TL'ye, şimdi wraithte bakıyorum aynı jel pedler ama markası olan 1700 TL , perfomans birebir aynıHocam ucuza coiled kablo alma şansımız yok mu ya, sırf kıvrılmış kablolar neden bu fiyata anlamıyorum. 8k görüntü aktarıp saniyede 10gbps veri transfer edip birde 240w şarz destekleyen thunderbolt kablolar bile yarı fiyatına, piyasa çok garip geliyor bana.
Acaba normal iki tarafı type C ve örgü olan kabloları alıp dolayarak falan coiled gibi yapamaz mıyızMarka pahallılığı hocam. Evet bence de saçma ama piyasa böyle. Temudan kulaklığım için soğutucu jelli kulak pedi aldım 350 TL'ye, şimdi wraithte bakıyorum aynı jel pedler ama markası olan 1700 TL , perfomans birebir aynı
neyse bulursanız benide bilgilendirin hocam
Polybutylene terephthalate, tuşların şeklini değil, materyalini ve üretim sürecini ifade ediyor. Pudding tasarımındaki bir tuş seti ABS de olabilir PBT depbt değilde pudding olsaydi kabloda aviator of of o zaman uçardı kaçardı bu set ama şimdi çoğu klavyelerde zaten pbt olmasa bile ışık geçirgenliği var ha fiyat iyi mi? iyi![]()