Neler Yeni

Razer Kraken mı? Arctis 5 mi? aynı fıyat uzerınden

T.P.G.

80+ Titanium
Arctis serisini önermem. Kraken de önermem. Kraken T.E. ya da Cloud Alpha alın. Ille de Arctis derseniz 3 ya da 1 Wireless alın. Arctis serisi fiyatını hak etmiyor. @keremcnsz24
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctis serisini sevmesemde razer ı kulaklıkta hiç sevmediğim için arctis 5 derim
Kraken T.E. Cloud ll den daha iyi.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Arctis serisini önermem. Kraken de önermem. Kraken T.E. ya da Cloud Alpha alın. Ille de Arctis derseniz 3 ya da 1 Wireless alın. Arctis serisi fiyatını hak etmiyor. @keremcnsz24

Doğruluk payı olabilir

MahReynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mahmut yüksel

bende kraken var zaten arctis 5 ile takas düşündüm ben onda sordum bu souryu

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
size çok net kraken TE öneririm ama normal kraken deil kendim de ikisini de kullandım razer çok daha üstün. @T.P.G. bir el at birileri arctis 5'e 800TL vermek üzere :D

T.P.G.

80+ Titanium
Arctis serisine para harcarsanız boşa gitmiş olur paranız. Hyperx Cloud Alpha alın. Ses konusunda ikisine de fark atar.
yalnız anakartınfaki ses yongası önemli. mesela Acer AN 515 42 laptobumda Coud Alphadan tam verim alamadım. ama AORUS B450 Elite anakartımdan mükemmel bir performans aldım. Yani ALc892 yada üstü değilse ses kartı Cloud Alpha almak yanlış. O zaman Kraken T.E. daha mantıklı.

size çok net kraken TE öneririm kendim de ikisini de kullandım razer çok daha üstün. @T.P.G. bir el at birileri arctis 5'e 800TL vermek üzere :D
yalnız arkadaşta zateb Kraken var. Ama T.E. değil :D. Sıkıntı orda :D

ayrıca senden önce bu konudaydım :D

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
yalnız anakartınfaki ses yongası önemli. mesela Acer AN 515 42 laptobumda Coud Alphadan tam verim alamadım. ama AORUS B450 Elite anakartımdan mükemmel bir performans aldım. Yani ALc892 yada üstü değilse ses kartı Cloud Alpha almak yanlış. O zaman Kraken T.E. daha mantıklı.

yalnız arkadaşta zateb Kraken var. Ama T.E. değil :D. Sıkıntı orda :D

ayrıca senden önce bu konudaydım :D
haa :D arctis 5 e geçilebilir o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,225
Üyeler
165,305
Son üye