Neler Yeni

Razer Kraken nasıldır?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam 500 ₺'lik kulaklık arıyorsanız neden 850 ₺'lik kulaklık atıyorsununz ki anlamadım :D. O fiyata düzgün kulaklık ne var bilmiyorum, piyasayı çok takip etmiyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam 500 ₺'lik kulaklık arıyorsanız neden 850 ₺'lik kulaklık atıyorsununz ki anlamadım :D. O fiyata düzgün kulaklık ne var bilmiyorum, piyasayı çok takip etmiyorum.
HS50 Pro var hocam alternatif olarak. Ama kraken de güzel. Hatta bir arkadaş hem Arctis 5'i hem de kraken'i kullandığını ve kraken'in daha güzel olduğunu söylemişti.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
HS50 Pro var hocam alternatif olarak. Ama kraken de güzel. Hatta bir arkadaş hem Arctis 5'i hem de kraken'i kullandığını ve kraken'in daha güzel olduğunu söylemişti.
Doğrudur. Şu Corsair'in HS serisi kulaklıkları hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası. Kulaklık önerisi yapmıyorum zaten :D.

MahReynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mahmut yüksel
bende soğutucu jel ve kulak pedleri güzeldir diye kraken düşünüyordum bu iyi oldu bunun üstüne

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
bende soğutucu jel ve kulak pedleri güzeldir diye kraken düşünüyordum bu iyi oldu bunun üstüne
Ben de Razer Kraken 7.1 V2 kullanıyorum. Bendekinde de soğutucu jel var diye geçiyor ama çok da öyle bir işlevi yok. Pedler çok rahat ama 4 saat taktıktan sonra benim kulağımı ağrıtmaya başlıyor.

MahReynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mahmut yüksel
Ben de Razer Kraken 7.1 V2 kullanıyorum. Bendekinde de soğutucu jel var diye geçiyor ama çok da öyle bir işlevi yok. Pedler çok rahat ama 4 saat taktıktan sonra benim kulağımı ağrıtmaya başlıyor.
müzik konusunda nasıl? pedler rahat olsa yeter ya

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
müzik konusunda nasıl? pedler rahat olsa yeter ya
Müzik konusunda ve ses kasma konusunda harikalar. Kendi kulağınızın da yeteneği varsa çok ama çok iyi kulaklık. Tek sorunu Synapse 3 desteği yok onun yerine Synapse 2 var. Bulması zor, eski ve pahalı. Gerek yok yani, ikinci el bulursanız bilemem.

MahReynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mahmut yüksel
Müzik konusunda ve ses kasma konusunda harikalar. Kendi kulağınızın da yeteneği varsa çok ama çok iyi kulaklık. Tek sorunu Synapse 3 desteği yok onun yerine Synapse 2 var. Bulması zor, eski ve pahalı. Gerek yok yani, ikinci el bulursanız bilemem.
0 alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,509
Üyeler
166,387
Son üye
muhammedaslan201999@gmail
Top Bottom